Messilä laskettelu

Messilä laskettelu on Etelä-Suomen suurin laskettelukeskus, sijaiten noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Laskettelu-keskus sijaitsee Salpausselän harjuilla ja järvimaisemien äärellä, jossa ympäröivä luonto tarjoaa laskettelun ohella paljon muitakin virkistäytymismahdollisuuksia.

Talviurheilulajeista Messilässä tarjolla on talvisin aktiviteetteja aina hiihtolajeista moottorikelkkasafareihin.

Hiihtokeskus on kooltaan kymmenen rinteen kokoinen, jonka lisäksi Messilä tarjoaa myös 70 km kokoisen latuverkoston, hiihtokoulun palvelut, suksivuokraamon, sekä neljä erilaista ravintolaa, ja erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Messilässä tehdään laskettelusesongin aikana kaikkiaan 2 miljoonaa hissinousua yrityksen ilmoituksen mukaan, ja paikalla vierailee kaikkiaan 150 000 laskettelijaa ja muuta talviurheilun harrastajaa kauden mittaan.

Laskettelu keskuksen 10:stä rinteestä, joita palvelee 10 hissiä, kaikki on valaistuja, joten voit lasketella pitkään illalle huolimatta päivän hämärtymisestä.

Jos olet kiinnostunut murtumaahiihdosta Messilässä, tarjolla olevasta 70 km latuverkostosta noin 20 km on valaistua osuutta.

Messilä
Messiläntie 308
15980 Messilä
www.messila.fi/fi/Lumikeskus/

Ravintolavalikoiman suhteen tarjolla on mm. talliravintola sekä rinnekahvila.


Laskettelukeskuksen viralliset nettisivut ovat tarjolla osoitteessa www.messila.fi, josta voit tarkistaa mm. lumitilanteen, aukioloajat, lippujen hinnat (hissiliput, kausiliput), sekä tutustua paikan laskettelurinteisiin sivuilla olevan rinnekartan avulla.