Morsiuspuku Tallinna

Morsiuspuku Tallinna kauppoja ovat mm. Anna-Bella Wedding Style ja Pärl Moesalong.

Anna Bella Wedding Style
Jõe tn. 2
Tallinna
www.anna-bella.org

Anna Bella tarjoaa valikoiman vaatetusta häitä varten, mukaanlukien hääpuvut, morsiuspuvut, juhlapuvut ja iltapuvut, sekä myös lapsille juhlavaatteita ja asusteita.

Tarjolla oleviin asusteihin kuuluvat myös harsot, hunnut, huivit, käsineet, alushameet, alusasut, viitat, tiarat, otsakoristeet, kaulakorut, ja erilaiset hiuskoristeet.

Morsiuspuku Tallinna

Anna Bellan hääpukuja, morsiuspukuja, juhlapukuja ja iltapukuja myyvä liike Jõe kadulla, aivan Tallinnan sataman D-terminaalin vieressä.

Moesalong Pärl
Liivalaia 3
10118 Tallinn
www.parl.ee

Pärl –salonki on ollut toiminnassa vuodesta 2003, ja tarjoaa juhla- ja hääpukujen suunnittelun, vuokraukset, myynnin, sekä erilaiset tilaustyöt.

Pärl-salongista löydät laajan valikoiman mm. sekä yksi- että kaksiosaisia pukuja, huntuja, sukkanauhoja, käsineitä, tiaroja, sormustyynyjä, juhlalaukkuja, ja myös pukuja morsiusneidoille, kaasolle ja bestmanille.

Tigasmo Moeäri
Liivalaia 20a
Tallinn
www.tigasmo.ee

Muotiliike Tigasmo Moeäri on ollut toiminnassa vuodesta 1996 alkaen, ja valmistaa, myy sekä vuokraa naisten, miesten ja lasten juhla-asuja sekä hääpukuja.

Kaiken kaikkiaan liike tarjoaa yli 600 eri mallin valikoiman.

Jokaista pukua on firman antamien tietojen mukaan valmistettu ainoastaan yksi tai kaksi kappaletta.

Lisäksi tarjolla on myös kenkiä, käsineitä, käsilaukkuja, päähineitä, huntuja, huiveja ja koruja.


Yritys valmistaa myös mittatilauspukuja, jos haluat täsmälleen halumasi tyyppisen, ainutlaatuisen puvun hääjuhliisi tai muihin tilaisuuksiin.