Musiikkiteatteri palatsi Tampere

Musiikkiteatteri palatsi Tampere toimii kaupungin keskustassa ravintolateatteri konseptilla, yhdistäen musikaali- ja showesitykset sekä ravintolapalvelut.

Musiikkiteatteri, joka toimii vuodelta 1929 peräisin olevassa Bertel Strömmerin (fi.wikipedia.org/wiki/Bertel_Strömmer) suunnittelemassa uusklassista arkkitehtuuria edustavassa Tuulensuun talossa, on ollut mukana Tampereen kulttuurielämässä vuodesta 2008.

Ravintolateatterin tuottaa vuosittain kolme omaa musikaalia, joiden ohella tarjolla on myös muita showesityksiä, ja kunkin esityksen kruunaavat ravintolapalvelut.

Musiikkiteatteri Palatsi Tampere

KUVA: Näkymä Musiikkiteatterin sisäänkäyntiin osoitteessa Hämeenkatu 30. Aivan viereltä löytyy mm. Omenahotels-ketjun hotelli.VIDEO: Musiikkiteatterin tekemä virallinen esittelyvideo paikasta ja ideasta toiminnan taustalla.

Esitysten lisäksi merkittävän osan Palatsin toiminnasta luovat erilaiset yksityistilaisuudet, jotka hyödyntävät tarjolla olevia muunneltavia tiloja, ravintolapalveluja, sekä esimerkiksi kokouskäyttöön soveltuvaa tekniikkaa.

Historiallisesti näihin yksityistilaisuuksiin on kuulunut kokous-, kongressi- ja juhlatilaisuuksia, jotka voi tilata myös huipentumaan musikaali- tai showesitykseen.

Voit tutustua ajankohtaiseen ohjelmistoon ja ruokalistoihin Palatsin virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.palatsiteatteri.fi.


Liput esityksiin saa esimerkiksi musiikkiteatterin aulassa olevasta lippumyymälästä (aukioloajat ma-la klo 12-17) ja Lippupalvelun (www.lippupalvelu.fi) kautta.