Myrtle Beachin nähtävyydet

Katsaus Yhdysvaltain Etelä-Carolinan osavaltion Myrtle Beachin kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin, mukaanlukien Wild Water & Wheels vesi- ja seikkailupuisto, Barefoot Landing, sekä Family Kingdom huvipuisto.

Vaikka Myrtle Beach tunnetaan kansainvälisesti parhaiten golf-radoistaan ja merellisistä rannoistaan, kaupunki tarjoaa paljon muutakin nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille kävijöille.

Myrtle Beach Etelä-Carolina Yhdysvallat.

Kaupungin vilkkainta elämää etsivien kannattaa hakeutua Myrtle Beach Boardwalk and Promenade osiolle, Carolinan seudun sisältäessä runsaasti myös paljon rauhallisempaa ja syrjäisempää luonnonkauneutta.

Myrtle Beachin keskustasta on tullut monella tapaa uusi kaupungin aktiviteettien ydin, sisältäen kesäkuukausien läpi mm. erilaisia ilmaiskonsertteja ja ilotulituksia.

Myrtle Beach Boardwalk ja sen 1,9 km pitkä puinen kävelyväylä antaa kävijälle hienoja maisemia Atlantin valtamerelle yhdellä puolella, ja ulkoilmakauppoja, kahviloita, sekä baareja toisella puolella.

Pääset Boardwalkin avulla käymään yli 57 metriä korkealla SkyWheel-maailmanpyörällä, josta on alueen parhaimmat näkymät kaupunkiin ja rannikolle.

Boardwalk-väylän yhteydessä on kaksi paikallista laituria, joilla pääsee seikkailemaan pidemmällekin merelle, sisältäen myös ravintoloita ja baareja.

Läheinen Broadway at the Beach on yksi seudun suurimpia nähtävyyskokonaisuuksia, sisältäen kohokohtia kuten Ripley’s Aquarium -meriakvaarion.

Mikäli etsit vesihauskanpitoa, hyviä käyntikohteita ovat Myrtle Waves Water Park sekä Wild Water and Wheels -vesipuistot, Family Kingdomin toimiessa seudun ainoana merenrannallisena huvipuistona.

Myrtle Beachin alueella on yli 100 golfkenttää 45-minuutin ajomatkan sisällä, antaen kävijöille mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta, Brookgreen Gardensin ja South Strandin Huntington Beachin ollessa tämän seudun keskeisiä luonnonnähtävyyksiä.

1) Dunes Golf & Beach Club

Dunes Golf & Beach Club Myrtle Beach Etelä-Carolina Yhdysvallat.

Vuonna 1948 valmistunut Dunes Golf & Beach Club oli järjestyksessään toinen Myrtle Beachin Grand Strandille avattu golf-keskus, alueen sisältäessä nykyisin yli 100 rataa.

Vaikka kyseessä on yksityinen golf-keskus, Dunes tarjoaa rajoitetun määrän vieraskierroksia, antaen ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutua golf-kierroksen puitteissa merenrannan ja ympäröivän merellisen metsän ääressä.

Dunes Golf & Beach Clubin klubitalo ja muut tilat ovat erinomaisia, ja sinun kannattaa testata varsinkin merenrannanpuoleinen terassi cocktail-juoman (tai parin) kanssa.

Jos pelaat vain yhden kierroksen golffia Myrtle Beachin lomasi yhteydessä, sinun kannattaa toteuttaa se Dunesin radalla.

2) Brookgreen Gardens -puutarhat

Koko Etelä-Carolinan kauneus on hienoimmassa kukassaan Brookgreen Gardensin puutarhoissa, joka on 3682 hehtaarin kokoinen alue noin 24 kilometriä Myrtle Beachista eteläänpäin.

Vierailijat voivat kuljeskella puutarhan monien veistosteosten, suihkulähteiden, ja kukkien parissa, tarjolla ollessa paussin pitoon esimerkiksi jättimäisten, ennen Yhdysvaltojen itsenäisyyden julistamista olevalta ajalta peräisin olevien tammipuiden luomat varjoisat paikat.

Brookgreen Gardens, joka toimi aikoinaan riisiplantaasina, sisältää myös suomaa-alueiden läpikulkevia veneajeluita sekä eläintarhan, jossa kohokohtiin kuuluvat mm. alligaattorit, linnut, ja muut Etelä-Carolinalle ominaiset eläinlajit.

Puutarhojen perhospaviljongin näyttely luo omalta osaltaan mahdollisuuden päästä tutustumaan lähietäisyydeltä erilaisiin perhosten lajeihin.

3) Wild Water & Wheels vesi- ja seikkailupuisto

Wild Water & Wheels on tuhansia jännityksiä sisältävä vesi-ja seikkailupuisto kaikenikäisille, lapsille ja aikuisille.

6,4 hehtaarin alueella on muun muassa vesiliukuja, aalto-allas, laiska joki, pelihalli, mini-golf rata, sekä mikroautorata.

Perheet voivat ostaa lapsille koko päivän erikoispasseja tai rajoittamattoman sisäänpääsyn vain tiettyihin osiin seikkailupuistoa, kuten mikroautoradalle tai vesipuiston laitteisiin.

Wild Water & Wheels, joka tarjoaa hauskanpitoa koko perheelle, on avoinna toukokuusta syyskuulle saakka.

4) Ripley’s Aquarium Myrtle Beach -meriakvaario

Ripley’s Aquarium meriakvaario sijaitsee Myrtle Beachin Broadway at the Beach osiossa, pitäen sisällään tuhansia epätavallisia ja värikkäitä merellisiä eläimiä.

Meriakvaariossa käynnin kohokohtia ovat esimerkiksi matka liikkuvalla kävelyväylällä, joka kulkee 2,8 miljoonan litran kokoisen hai-altaan läpi olevaa lasista tunnelia pitkin.

Muita meriakvaarion hienouksia ovat mm. “Rainbow Rock”, joka esittelee tuhansia Tyynen valtameren kauniita kaloja, sekä interaktiivinen Sea-For-Yourself Discovery Center.

Mikäli aiot käydä muissakin alueella olevissa Ripley’s-nähtävyyksissä, sinun kannattaa ostaa yhdistelmä-lippu, joka on halvempi kuin kunkin lipun erikseen ostaminen.

Akvaariokierroksen päätteeksi voit ostaa kotiinviemisiä paikan muistoesinemyymälästä ja levähtää hetkeksi tarjolla olevassa snackbaarissa.

5) Barefoot Landing

Barefoot Landing on monitoimi-kompleksi, tarjoten parasta antia viihteen, ruokailun, ja shoppailun suhteen näköaloja sisältävällä sijainnilla sisävesikanavan puitteissa North Myrtle Beach -alueella.

Paikka on kuin labyrintti täynnä ravintoloita ja myymälöitä, joiden ohessa viihdyttäviä pysähdyspaikkoja tarjoavat esimerkiksi The House of Blues, Alabama Theater, ja Alligator Adventure.

Barefoot Resort -lomakeskuksen lähellä sijaitseva Barefoot Landing on erinomainen paikka rentoutua golf-radan äärellä vietetyn päivän jälkeen.

Barefoot Landingin oheispalveluihin kuuluvat lisäksi viihtyisät risteilyt sisävesikanavaa pitkin Barefoot Princess -aluksen kyydissä, ja voit myös osallistua yhdelle vaihtoehtoisista kummituskävelykierroksista, joissa kerrotaan Grand Strandin pelottavimmat kummitustarinat.

6) Market Common – Myrtle Beach

Market Common on monitoimi-kompleksi, joka tuo korkeatasoisen, kaupunkilaistunnelmaisen shoppailukokemuksen Grand Strandille.

Kompleksista löytyy tusinoittain viihde-, ruokailu-, ja shoppailumahdollisuuksia, sisältäen joukon kansallisesti tunnettujen ketjujen myymälöitä, joita ei löydy muualta Etelä-Carolinasta.

Voit esimerkiksi ruokailla P.F. Chang’s tai Tommy Bahama’s ravintoloissa, shoppailla Orvis tai Coldwater Creek myymälöissä, tai käydä katsomassa viimeisimmän Hollywoodin megatuotannon Market Commonin elokuvateatterissa.

Kokemuksena Market Common on erinomainen paikka kuljeskeluun ja ostosten & ikkunaostosten tekemiseen, elokuvissa käyntiin, ja ajoittain tarjolla olevien ulkoilmakonserttien sekä ilotulitusten seuraamiseen.

Kompleksia ympäröivät useat puistot ja kävelyreitit, joten voit helposti viettää koko päivän tällä seudulla.

7) Myrtle Waves vesipuisto (Myrtle Waves Water Park)

Myrtle Waves, Etelä-Carolinan suurin vesipuisto, on loistava paikka kuuman kesäpäivän viilentämiseen, sisältäen yli 30 vesipuistolaitetta ja vesiliukua, joista pitävät kaikenikäiset perheen jäsenet.

Tämän 8 hehtaarin kokoisen vesipuiston kohokohtiin lukeutuvat sen korkealle nousevat ja mutkittelevat vesiliu’ut, massiivinen aalto-allas, sekä lasten vesileikkipuisto, joissa on mahdotonta olla pitämättä hauskaa aurinkoisena päivänä.

Lasten suosikkeja vesipuistossa ovat jännittävät vesiliu’ut, kun taas vanhemmat perheenjäsenet usein suosivat tarjolla olevan laiskan joen virtausta kelluntaan.

Jos perheesi aikoo viettää koko päivän vesipuistossa, paikka sisältää yksityisiä vuokramökkejä, joita voi käyttää esimerkiksi piknik-lounaiden nauttimiseen tai paikkana välillä rentoutumiseen.

8) Family Kingdom huvipuisto

Family Kingdom on Myrtle Beachin seudun ainoa merenrannallinen huvipuisto, joka on laajentanut tarjontaansa voimakkaasti viime vuosien aikana, nousten alueelliseksi huippunähtävyydeksi.

Kokonaisuus sisältää yhteensä lähes 40 erilaista huvipuistolaitetta, suosituimpina vaihtoehtoina mm. kuuluisa 731 metriä pitkä Swamp Fox -puuvuoristorata.

Family Kingdomin vesipuisto-osio on sijoitettu aivan rannan yhteyteen, tarjoten erilaisia vesirännejä, vesiliukuja, ja aalto-altaita.

Huvipuisto on avoinna kävijöille maaliskuun ja syyskuun välisenä aikana, vesipuisto-osion auetessa kävijöille Yhdysvaltain Memorial Day -juhlapyhän aikana ja sulkeutuen Labor Day -juhlapyhänä vuosittain.

9) Broadway at the Beach

Broadway at the Beach on monikäyttöinen rakennuskompleksi, jonka puitteista voi löytää joukon Grand Strandin parhaimpiin kuuluvista ruokailupaikoista, shoppailupaikoista, ja vapaa-ajan viihteestä.

Huippunähtävyyksiin kompleksissa lukeutuvat mm. Wonder Works ja Ripley’s Aquarium, yhteensä tarjolla ollessa satoja palveluita suuren järven ympärille rakennettuna.

Yöelämän puolesta sinun kannattaa tarkistaa meininki Celebrity Squaren noin tusinassa eri klubissa, samalla vieraillen ympärillä olevissa huipputason ravintoloissa ja kansallisten ketjujen myymälöissä.

Broadway at the Beachin toimintaan kuuluu lisäksi erikoistapahtumien isännöinti, jotka tuovat vuoden aikana miljoonia kävijöitä paikkakunnalle.

Kompleksia ympäröivässä seudussa on joukko muitakin teattereita ja viihde-elämän tapahtumapaikkoja, joiden avulla kohteessa on helppo viettää vaikka koko päivä.

10) Myrtle Beach Boardwalk & Promenade

Boardwalk & Promenade on kohtalaisen uusi Myrtle Beachin nähtävyys, jonka kohokohtana toimii 57,9 metriä korkea SkyWheel-maailmanpyörä, ja joka on elävöittänyt huomattavasti kaupungin keskustaa viime vuosina.

SkyWheel, Amerikan itärannikon suurin maailmanpyörä, tarjoaa näköalat Atlantin valtamerelle ja koko Grand Strandin seudulle.


Yleiskuvaltaan nähtävyytenä Boardwalk & Promenade on yhteensä 1,9 km pitkä puinen kävelyväylä, jonka puitteissa on merenranta yhdellä puolen ja ulkoilmakahvilat sekä myymälöitä toisella puolen.