Naapurinvaaran lomakylä

Naapurinvaaran lomakylä on noin 5 km päässä kuuluisista Vuokatinrinteistä, aivan Nuasjärven rannalla.

Lomakylä on ollut avoinna vuodesta 1970, ja sen alueella on sekä lomakylän omat mökit ja muut majoitukset, kuin myös leirintäalue.

Naapurinvaara tarjoaa lomakylässään yhteensä majoitusmahdollisuuden noin 130 vuodepaikka voimin, 2 paritalossa, 4 mökissä, 18 leirintäaluemökissä sekä 4 aitassa.

Näistä majoitusvaihtoehdoista tarjolla olevista lomamökeistä kolme on kooltaan 40 m2 (max 6 hengelle), ja niiden varustetaso koostuu keittiöstä, makuu-alkovista, wc:stä ja suihkusta ja saunasta, kuin myös TV:stä, mikrosta, jääkaapista.

Neljäs mökeistä on isompi, kooltaan 95 m2 (max 8 hengelle), ja sen varustelutasoon kuuluvat pienempien mökkien varustelutason lisäksi myös sauna, avoin parvi, ja pyykinpesukone.

Lomakylän suosituimpiin harrasteisiin kuuluvat kesäisin varsinkin Nuasjärvellä kalastelu, soutu-, moottoriveneiden, ja kanoottien vuokraus.

Lapset viihtyvät alueella leikkialueen, trampoliinin, ja lukuisien kotieläimien, kuten ponin, lampaiden, kanojen, ja kanien, avulla.

Lomakylän uimarannan varusteluun kuuluu myös lintutorni, josta voi bongata alueen noin 50 eri lintulajia.

Piha-alue lomakylästä soveltuu myös esimerkiksi minigolfin, lentopallon, pingiksen, sulkapallon ja tikanheiton pelaamiseen.

Kesäisin myös patikointi lähialueilla on suosittu tapa viettää aikaa Naapurinvaaran loma-kylässä.

Naapurinvaaran Lomakylä
Pohjavaarantie 66
88610 Vuokatti
booking.vippet.net/naapurivaara/

Talvisin lomakylä tarjoaa erinomaisen tukikohdan alueen latuverkostoon, joka on suuruudeltaan yli 100 km mittainen.


Lomakylän päärakennus tarjoaa vastaanoton, baari/kahvion, kesäisin myös terassitiloin, ja rakennuksessa on myös sali, joka soveltuu juhlien ja kokousten pitoon.