Naapurivaaran Lomakylä

Naapurivaaran Lomakylä sijaitsee Vuokatissa, Nuasjärven rannalla, Naapurinvaaran kupeessa, ja Suomen suurimpiin kuuluvan matkailu keskittymän tuntumassa.

Lomakylä muodostuu sen päärakennuksesta, josta löytyy lomakylän vastaanotto, baari-kahvio (kesäterassi), ja sali, joka soveltuu erilaisten juhlien ja kokousten pitopaikaksi.

Majoitusmahdollisuuksiin lomakylässä kuuluvat paritalohuoneistot ja mökit jotka ovat ympärivuotisia, sekä kesäkauden aikaan myös leirintämökit, aitat, kuin myös caravan alue ja telttailualue.

Kesäkauden viihdytysten keskipiste lomakylässä on sen oma uimaranta rantasaunoineen, sekä kalastusmahdollisuudet järvellä (lomakylä vuokraa soutu- ja moottoriveneitä, kanootteja sekä kajakkeja).

Lapsia silmälläpitäen lomakylä on järjestänyt kesäkaudelle leikkipaikan, trampoliinit/pomppulinnan, ja alueella on myös perinteisiä suomalaisia kotieläiminä kuten kaneja, kanoja, kukkoja, lampaita ja possu, Norra-shetlanninponi ja Kalle-niminen suomenhevonen.

Uimarannalta löytyy myös lintutorni, josta voit “bongailla” alueen noin 50 eri lintulajin yksilöitä.

Lomakylä tarjoaa myös mahdollisuuden minigolfin peluuseen, lentopalloon, pingikseen, sulkapalloon ja voit myös heittää tikkaa.

Vastaanotosta läheltä löytyy myös biljardi pöytä ja karaokelaitteet.

Naapurivaaran Lomakylä
Pohjavaarantie 66
88610 Vuokatti
www.naapurivaaranlomakyla.vuokatti.net

Talvikauden kohokohtiin alueella kuuluu sen yli 100 km pituinen hiihtolatuverkosto ja laskettelukeskus Vuokatti.


Lomakylä sijaitsee noin 5 km päässä Vuokatin laskettelukeskuksen rinteistä (www.vuokatinrinteet.fi) ja Katinkullan kylpylästä (www.holidayclub.fi).