Naumanen Joensuu

Naumanen Joensuu on Kaltimonkuja 4:ssä toimiva K-Rautakauppa, jonka palvelut ja tuotteet kattavat rakentamisen ja sisustamisen tarpeet.

Samassa osoitteessa toimii myös Naumasen K-Maatalous toimipiste, josta käsin saatavilla ovat maataloustoiminnan ratkaisut, mukaanlukien vaihtokonevalikoima.

Talorakentamisen suhteen K-rauta Naumanen valikoimiin kuuluu muun muassa kategoriat…

  • pitkä puutavara sekä talopaketit, mukaanlukien Suomen suurimmantalovalmistajan Finndomo Oy:n Omatalo pienelementtimallistot,
  • Puutalo suurelementti mallistot, kuin myös
  • Avainkoti tilaelementti mallistot.

Naumanen myy myös alueella Kimara-hirsitaloja ja huviloita sekäOmatalo loma-asuntoja.

Kaikenkaikkiaan tarjolla on yli 500:n erilaisen talomallin valikoima, joiden valinnassa auttavat myymälän asiantuntevat myyjät.

Naumaseen kuuluu sisustusosasto, jossa toimivien kalustesuunnittelijoiden avulla voit suunnitella juuri sinulle sopivat kalusteratkaisut, etenkin Naumasen edustamien Novartin Petra- tai Kontiopuu- kalusteiden suhteen.

K-Rauta Naumanen
Kaltimonkuja 4
80100 Joensuu
Avoinna: ma – pe 8 – 19, la 9 – 15
www.naumanen.fi

Kalusteiden suhteen tarjolla on myös varusteita kotien kodinhoitohuoneisiin, wc:hin ja pesutiloihin, ja samoin hoituvat laatoituksen kokonaisratkaisut.


Rautakauppatoiminnan lisäksi Naumasella on Myös Motor Naumanen, osoittessa Kaltimontie 6, Joensuu, joka myy veneet, venemoottorit, moottorikelkat, moottoripyörät, mönkijät, mopot, sekä puutarhanhoidon moottoroidut ratkaisut.