Olde Hansa Tallinna

Olde Hansa Tallinna ravintola tarjoaa keskiaikaisen Hansa liiton teemaan ruokia ja viihdykettä Tallinnan vanhassakaupungissa.

Olde Hansa tarjoaa ruokia, jotka olisivat aikoinaan tyydyttäneet Hansa liiton kuuluisaksi tehneet rikkaat kauppiaat, ja miljöössä joka olisi miellyttänyt heitä.

Tähän teemaan kuuluvat maistuvien ja runsaiden ruokien ja erinomaisten juomien lisäksi myös hyvä musiikki ja henkilökunnan palvelu, joka on erinomaisuudessaan saanut mainetta aina Hansa liiton ajoilta.

Olde Hansa Tallinna

KUVA: Näkymä Vana Torg aukiolle vanhassakaupungissa, jolla Olde Hansa ravintola sijaitsee. Aivan vastapäätä sijaitsee toinen samanteemainen ravintola, nimeltään Peppersack (pippurisäkki) ravintola (www.peppersack.ee).

Olde Hansa Ravintola
Vana Turg 1
10140 Tallinna
www.oldehansa.ee

Koska ravintolan tarjoamisissa on rikkaan kauppiaan kodin syömingit, ruokailu tapahtuu suuren pöydän ääressä ja kaikki ruoat, joita palvelijat pöytään kantavat, on uskollisesti maustettu keskiaikaisten tottumusten mukaan ja raaka-aineet noudattavat vanhoja reseptejä.


Ravintolan menut ovat “Sakstiinikamarin syömingit”, joita on 4 erilaista, sekä “Jokaisen watsain iloxi”, jossa voit valita laajemmasta ruokalistasta haluamasi herkut ateriaksi, ja juomat koostuvat “Rikkaan talon juomat” listasta, joka tarjoaa ruokajuomat ja viinit.