Omatoimimatka Thaimaa

Neuvoja ja vinkkejä omatoimimatka Thaimaa tekemiseen hotellien ja lentojen suhteen.

Omatoiminen matkailu (ilman matkailutoimistojen käyttöä) on yksi nopeasti kasvavista matkailun tekemisen tyypeistä Thaimaahan.

Matkailutapaa lisää varsinkin internet, joka tuo matkailun järjestämisen työkalut kaikkien ulottuville asuinpaikasta riippumatta.

Kaksi tärkeintä Thaimaan matkailun osatekijää, jotka voi helposti järjestää omatoimisesti internetin avulla, ovat majoituksen järjestäminen ja kuljetukset lomakohteeseen, mukaanlukien lentoliput ja muut kuljetusvälineet.

Thaimaan majoitus nykyisin ei pelkästään ole helppoa järjestää itsenäisesti, mutta erittäin rahallisesti ja loman onnistumisen kannalta hyödyllistä järjestää omatoimisesti.

Jos olet valinnut lomakohteesi Thaimaassa kymmenistä houkuttelevista vaihtoehdoista, voit katsoa alueella olevat lomamajoitusta tarjoavat hotellit läpi hintavertailu palveluilla kuten kayak.com, asiarooms.com, booking.com, ja wotif.com.

Näistä kayak.com ja booking.com ovat tarjolla myös suomenkielisinä versioina.

Paras tapa on käydä tietysti mahdollisimman monta hintavertailu konetta läpi laajimman mahdollisimman Thaimaa hotellivalikoiman löytämiseksi.

Voit suodattaa esiin juuri haluamasi tyyppiset hotellit valikoimasta palvelujen avulla, esimerkiksi tietyllä alueella, tiettyjen hintaraamien sisällä, tietyllä tähtiluokituksella, ja haluamallasi palveluilla, kuten vaikkapa laajakaistalla, uima-altaalla, tai kuntosalilla varustetut hotellit.

Siten omatoimisesti voit löytää juuri oikeanlaisen Thaimaa hotellin esimerkiksi palveluiltaan, sijainniltaan, ja hintatasoltaan, jotka ovat tekijöinä omiaan lisäämään loman onnistumista.

Useimmista hotelleilla on lisäksi erittäin joustavat varausehdot huoneilleen, joten voit muuttaa suunnitelmiasi helposti, useimmiten internetin kautta, jos mielesi muuttuu loman yksityiskohtien suhteen.

Lentojen suhteen matkan järjestelyn vaihtoehdoissa on valtavasti eroja, ja omatoimimatkalaiset voivat halutessaan hyödyntää parhaiten tarjolla olevia halpalentoyhtiöitä joilla pääsee Thaimaaseen Euroopasta, säästäen rahaa muuhun elämiseen ja lomasta nauttimiseen.

Lentojen suhteen luotettava palveluntarjoaja on varsinkin kayak.com (suomenkielisenä versiona osoitteessa www.fi.kayak.com), jonka avulla voit muutamalla klikkauksella nähdä kaikki haluamallisi päiville olevat täyden palveluiden lentoyhtiöiden lennot hinta tai muussa järjestyksessä.


Palvelu ei kuitenkaan pääasiallisesti kata halpalentoyhtiöitä Thaimaaseen, jotka eivät ole mukana Kayakin kaltaisissa palveluissa.