Ounasvaara laskettelu

Ounasvaara laskettelu sijaitsee noin 4 km päässä Rovaniemen keskustasta, ja tarjoaa kaikkiaan seitsemän erilaista rinnettä, Snow Park alueen, ja laajan murtomaahiihto laduston.

Hiihtokeskus on jaettu kahteen eri osioon, Ounashissit ja Tottorakka alueisiin.

Näistä Ounashissit sisältää kaikkiaan viisi eri tasoista rinnettä, joista löytyy rinteitä sekä aloittelijoille että vaativammille laskettelijoille.

Ounashissien alue tarjoaa myös lastenrinteen jossa on helppokäyttöinen naruhissi, sekä kansainväliset mitat täyttävän halfpipen ja Snowboard street osion.

Tottorakan alue on puolestaan profiililtaan vaativampi hiihtoalue, joka pitää sisällään FIS – kisarinteen, jossa Tanja Poutiainen aloitti uransa, ja kaksi kuntorinnettä.

Voit harrastaa Ounasvaaran hiihtokeskuksen alueella myös murtomaahiihtoa, sillä tarjolla on kaikkiaan 100 km latuja, joista 50 km on valaistuja.

Ounasvaara Hiihtokeskus
Taunontie 14
96600 Rovaniemi
www.ounasvaara.fi

Ounasvaaran hiihtokoulu puolestaan tarjoaa opetusta hiihtolajeissa mukaanlukien alppihiihto, lumilautailu, telemark sekä maastohiihto.


Muihin palveluihin kuuluvat välinevuokraamo, suksihuolto, Ski Shop väline- ja varustemyynti, rinneravintola ja kaksi rinnekahvilaa.