Pallas hotelli Tartto

Pallas hotelli Tartto on modernissa Hansakeskus-rakennuksessa, vastapäätä Tartu Kaubamaja tavarataloa, sijaitseva laadukas 61-huoneen kokoinen majoituspaikka.

Hotelli Pallas sijaitsee yhdellä parhaista paikoista Tarton kaupungissa, keskustan tärkeimmässä solmukohdassa, alueella, jossa idyllinen vanhakaupunki ja modernit teräsrakennukset kohtaavat.

Pallas on itsessään mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, sillä se on rakennettu uudenaikaisen Hansakeskuksen kolmanteen kerrokseen, mutta hotelli on sisustettu 1920-luvun Pallas-koulukunnan taiteilijoiden maalauksista saatujen vaikutteiden mukaisesti.

Pallas hotelli Tartto

KUVA: Pallas hotellin sisältävän Hansakeskuksen julkisivua nähtynä Tartu Kaubamajan sisäänkäynnin edustalta.

Tarjolla olevista 61-huoneesta 55 on luokiteltu standardi-luokan huoneeksi, 4 double de luxe – huoneeksi, ja lisäksi voit valita myös 2:sta sviitistä.

Ryhmä-ja liikematkalaisia silmälläpitäen Pallaksesta löytyy seitsemännessä kerroksessa oleva konferenssisali, johon mahtuu maksimissaan noin 40 henkilöä.

Hotelli Pallas – Tartto
Riia 4
51004 Tartto
www.pallas.ee

Hotelliravintolana toimii englantilaistyylisen menun ja sisustuksen omaava 200-paikkainen pub-ravintola Big Ben (www.bigbenpub.ee), rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.


Tarton kaukoliikenteen linja-autoasema sijaitsee kivenheiton päässä hotellilta ja kaupungin lentoasema on noin 11 km etäisyydellä.