Pariisi hotelli

Työkaluja Pariisi hotelli varausten tekoon ja parhaiden hintojen löytämiseen kaikille tähtiluokituksen tasoisille hotelleille.

TripAdvisor Pariisien hotellien arvostelut

TripAdvisorin avulla voit lukea palautteita Pariisin alueella olevista hotelleissa niissä käyneiden vierailijoiden kirjoittamana.

Palvelun avulla voit välttää huonot yllätykset hotellin suhteen, ja seuloa esiin ne, joiden hinta/laatu suhde tuntuu parhaimmalta Pariisin alueella.

Palvelu on englanninkielinen, ja voit käyttää vaikkapa Google Translate (google.fi/translate) palvelua käännösten apuna.

Kun viimeksi tarkistin palvelun (tripadvisor.com/Hotels-g187147-Paris_Ile_de_France-Hotels.html) Pariisin hotellien suhteen, siitä löytyi palautteita 1957:lle eri alueen hotellille.

Kayak Pariisin hotellien hintavertailu
www.fi.kayak.com/hotels

Kayak, joka on tarjolla myös suomenkielisenä versiona, tarjoaa hintavertailupalvelun, jonka avulla voit nopeasti suodattaa esiin parhaimman hintaiset hotellit vaikkapa tietyllä Pariisin osakaupungissa tai tietyssä tähtiluokassa.

Kun viimeksi tein haun palveluun Pariisin hotelleille, haku tuotti hintatiedot yhteensä 1704:lle eri hotellille kaupungissa.

Hotwire
www.hotwire.com

Hotwire myy laadukkaiden hotelliketjujen myymättömiä huoneita huomattavasti alennettuun hintaan. Hotelliketjut käyttävät Hotwire myyntikanavana saadakseen käyttöasteensa korkeammaksi.

Ainoa huono puoli palvelussa on se, että et tiedä hotellin tarkkaa sijaintia etkä nimeä kuin vasta oston jälkeen, mutta tähtiluokituksen kylläkin, suuripiirteisen alueen, ja hinnan.


Tyypillisesti huoneita myyvät Hotwiren kautta hotelliketjut kuten mm. Holiday Inn, Marriott, Hilton, ja Doubletree.