Peter Pan matkatoimisto

Peter Pan matkatoimisto toimii PeterPanBike matkojen järjestäjänä, jotka ovat moottoripyöräseikkailu pakettimatkoja, etenkin Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan.

PeterPanBike on Suomen ensimmäinen, ja nykyisin suosituin,moottoripyöräseikkailuja- ja elämyksiä järjestävä matkatoimisto.

Firman perustajien ensimmäinen moottoripyöräseikkailu oli Intian Agrasta Helsinkiin vuonna 1998, ja tänään suosituimpiin matkustusalueisiin kuuluu Aasian ohella myös Pohjois-Amerikka.

PeterPanBiken toiminta-ajatuksena on tarjota yksilöllisiä moottoripyörämatkoja, siten, että mukana on aina suomalainen matkanjohtaja.

Minimissään firman retkillä on mukana 5 pyörää, maksimissaan 11 pyörää + matkanjohtaja, joskin omien porukoiden retkiin ei ole tällaista ylärajaa.

Euroopan sisäisillä matkoilla ryhmät käyttävät omia pyöriään, kun taas kaukomatkoilla käytössä ovat vuokrapyörät.

Vaihtoehtoisiin matkakohteisiin kuuluvat muun muassa Uusi-Seelanti, Yhdysvallat, Thaimaa, Vietnam, Australia, ja Islanti.


PeterPanBike matkatoimistolla on nettisivusto osoitteessa www.peterpanbike.fi, josta voit tarkistaa matkatarjonnan ja lisätietoja yrityksestä.