Pihtiputaan Kirjakauppa

Pihtiputaan kirjakauppa on Pihtiputaan parhaiten varusteltu opiskelutarvike- ja toimistotarvikeliike.

Kirjakaupalla on pitkä historia Pihtiputaan kulttuurielämässä, ja kaupan historia ulottuukin jo useamman vuosikymmmenen taakse kaupungissa.

Kaupan pääpaino on luonnollisesti kirjallisessa tuotannossa, mutta kaupan myynnistä suuri osa tulee myös tavaroista ja palveluista jotka liittyvät kirjoihin ja kirjallisuuteen.

Tuotteihin kuuluvat mm. tulostintarvikkeet, joka tarkoittaa kaikkea tulostamiseen tarvittavia tarvikkeita mustesuihkikirjoittimista lasereihin ja kopiokoneisiin.

Myös askartelutarvikkeet ovat osa tavaravalikoimaa, kuten myös askartelun korttipohjat, hileet, massapallot, ääriviivatarrat, kuviosakset, leikkurit, liimat, sekä koristeet.

Kirjakaupalla on myös yksi kaupungin parhaista valikoimista erilaisia lautapelejä, mukaanlukien klassikot kuten Monopoly, Othello, Mastermind, ja Alfabet sekä Trivial Pursuit, sekä monia uutuuksia.

Muihin suosittuihin tuotteisiin kuuluvat mm. palapelit sellaisilta valmistajilta kuin Clementon sekä Ravensburger.

Pihtiputaan Kirjakauppa
Asematie 7
44800 Pihtipudas
www.pihtiputaankirjakauppa.fi

Kauppa myy myös kortteja.

Toimistotarvikkeissa tulostintarvikkeiden lisäksi kaupan kautta voi saada toimistojen pakolliset tarvikkeet kuten kynät, mapit, tietokoneet, valkokankaat, ja paperisilppurit, myös suuremmissa erissä.