Pizza Korso

Pizza Korso ravintoloita postitoimipaikalla 01450 ovat mm. Pizza Taxi ja Pizza Express.

Korson Ykkös Pizza & Kebab
Korsonpolku 4
01450 Vantaa

Korson Ykkös Pizza & Kebab tarjoaa ruokalistan jolta löytyvät pizzat, pannupizzat, kebab ruoat, leikkeet, pihvit, kanaruoat, salaatti-annokset, ja ruokajuomat.

Ravintola tarjoaa palveluna myös ruokien kotiinkuljetukset alueille Savio, Asola, Havukoski, Ilola, Jokivarsi, Koivukylä, Korso, Kuusikko, Kylmäoja, Leppäkorpi, Matari, Metsola, Mikkola, Nikinmäki, Päiväkumpu, Rekola, Vallinoja, ja Vierumäki.

Paikan nettisivut löytyvät osoitteesta korsonpizzakebab.pizza-online.fi.

Kotipizza Korso
Maakotkantie 6
01450 Vantaa
www.kotipizza.fi

Kotipizza on Suomen suurin pizzeriaketju noin 250 toimipisteen ansiosta, ja toimii myös Korsossa. Korson toimipisteeltä saa pizzat, pannupizzat, salaatit, kotzonet, ja juomat, myös kuljettuina (kuljetusalue on noin 4 km ravintolasta).

Pizza Express
Korsontie 2
01450 Vantaa
www.pizzaexpress.fi

Pizza Express on Etelä-Suomessa toimiva pizzeriaketju, joka tarjoaa kultakin toimipaikaltaan myös kotiinkuljetukset, joko internet tilausten tai puhelin tilausten pohjalta.

Ravintolan ruokalista kattaa pizzat, pannupizzat, kebab ruoat, salaatti annokset, ja juomat.

Pizza Taxi Korso
Maakotkantie 12
01450 Vantaa
www.pizzataxi.fi

Pizza Taxi pizzeriaketju toimii myös Korson alueella, ja tarjoaa pizzat, kevyt-pizzat, pannupizzat, kebab ruoat, ja salaatit, sekä juomat.

Pizza Taxin palveluihin kuuluvat myös kotiinkuljetus palvelut.

Pizzeria Mardin
Metsolantie 2
01450 Vantaa
www.mardinpizzeria.com

Mardin Pizzeria Korsossa tarjoaa ruokalistan jolta löytyvät pihvit, leikkeet, pastat, salaatit, kebab ruoat, kana-annokset, ja pizzat.


Mardin tarjoaa myös kuljetukset alueille Havukoski, Päiväkumpu, Rekola, Mikkola, Jokivarsi, Nikinmäki, Metsola, Leppäkorpi, Korso, Vierumäki, Vallinoja, Koivikko, Asola, Koivukylä, Matari, Ruskeasanta, Ilola, ja Simonkylä.