Plastiikkakirurgia Helsinki

Plastiikkakirurgia Helsinki vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Plastiikkakirurginen sairaala KL, Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala, ja Helsingin Kirurgipalvelu.

Botuliiniklinikka
Aleksanterinkatu 21 H, 4. kerros
City-Käytävä
00100 Helsinki
www.botuliiniklinikka.fi

Botuliiniklinikka on keskittynyt Suomen toimintojen osalta tarjoamaan pienleikkaustoimintoja kuten botuliini hoitoja ja laser hoitoja, ja isommat klinikan tarjoamat kauneusleikkaukset tehdään Tallinnassa.

Christina´s Clinic
Kellosaarenranta 1
00180 Helsinki
www.christinasclinic.com

Christina’s Clinic on plastiikkakirurgian yritys, jolla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, ja kaikki leikkaukset suoritetaan Viron Tallinnassa.

Klinikan toimenpideskaala kattaa mm. rintojen korjausleikkaukset, silmäluomien korjausleikkaukset, kasvojen kohotukset, ja nenän muodon korjaukset.

Voit tutustua toimenpiteiden tarjontaan ja hintatasoon jo etukäteen yrityksen verkkosivuilta.

Plastiikkakirurgia Helsinki – Egina
Runeberginkatu 47 A
00260 Helsinki
www.egina.fi

Egina on kasvojen esteettiseen plastiikkakirurgiaan erikoistunut Tarja Juvosen, kirurgisten tautien ja plastiikkakirurgian erikoislääkärin praktiikka ja alan yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1984, ja ottaa potilaita vastaan lääkärikeskus Mehiläisen/Töölön tiloissa.

Eiran Sairaala
Laivurinkatu 29
00150 Helsinki
www.eiransairaala.fi

Eiran Sairaala on yksityissairaala, jonka erikoisalaan plastiikkakirurgian toimenpiteet kuuluvat.

Tarjolla on toimenpiteiden osalta mm. arpikorjaukset, hörökorvaleikkaukset, nenäleikkaukset, otsan, kasvojen ja kaulan kohotusleikkaukset, rasvaimut ja rasvaruiskutukset, rintojen pienentämiset ja suurentamisen leikkaukset, sekä silmäluomileikkaukset.

Sairaalassa vastaanottoa pitävät plastiikkakirurgit Antti Koski, Hannu Lehtonen, Pentscho Popov, Minna Rautio, Antti Ryynänen, Eeva Siitari, ja Kaarlo Ståhlberg.

Helsingin Kirurgipalvelu
Mannerheimintie 56
00260 Helsinki
www.plastiikkakirurgia.org

Helsingin Kirurgipalvelu on plastiikkakirurgi Juha Piirosen praktiikka, jonka tarjontaan kuuluvat mm. silmäluomikorjaukset, kasvojen- tai otsan kohotukset, ihon hionta toimenpiteet, rintojen suurentamiset, vatsan tasoitukset sekä rasvaimut.

Plastiikkakirurgia Helsinki – Ihoakatemia
Mannerheimintie 5 C, 6. krs.
00100 Helsinki
www.ihoakatemia.fi

Ihoakatemia on klinikkana erikoistunut sekä esteettiseen ihonhoitoon että plastiikkakirurgiaan, ja toimii aivan Helsingin ydinkeskustan alueella.

Klinikan palvelutarjontaan kuuluvat mm. silmäluomileikkaukset, rasvaimut, rasvansiirto, kasvojen kohotusleikkaus, rintakirurgia, vartalon muotoilu, arpikorjaukset, sekä nenään, kasvonluihin ja korviin liittyvä plastiikkakirurgia.

Plastiikkakirurgian vastaanottoa klinikalla pitävät plastiikkakirurgit Kai Lassila, Stephan Dietz, Tatu Tarkka, Pentscho Popov, sekä Kaarlo Ståhlberg.

Keskuskadun Plastiikkakirurgit
Keskuskatu 6, 6. krs,
00100 Helsinki
www.plastiikkakirurgit.fi

Keskuskadun Plastiikkakirurgit on Helsingin Yksityisen Silmäsairaalan yhteydessä toimiva plastiikkakirurgian klinikka.

Klinikalla plastiikkakirurgian vastaanottoa pitävät plastiikkakirurgit Jorma Rautio sekä Minna Rautio, ja kattaa toimenpiteiden osalta mm. kasvojen, rintojen ja vartalon muotoilut, silmäluomileikkaukset, ihomuutosten poistot ja arpikirurgian.

Laatukirurgia
Tarkk´ampujankatu 12 B 6. krs
00150 Helsinki
www.laatukirurgia.fi

Laatukirurgia on plastiikkakirurgi Jyri Kullamaan praktiikka, joka tarjoaa plastiikkakirurgisia kasvotoimenpiteitä, rintatoimenpiteitä, vartalotoimenpiteitä, ja ihotoimenpiteitä.

Plastiikkakirurgia Helsinki – Lääkärikeskus/Sairaala Mehiläinen
www.mehilainen.fi

Mehiläinen on lääkärikeskus ja sairaala ketju, jolla on toimintaa usean toimipisteen voimin eri puolilla pääkaupunkiseutua, mukaanlukien Lääkärikeskus Mehiläinen Töölö ja Sairaala Mehiläinen Helsinki, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla Töölön sydämessä, Hesperian puiston laidalla.

Muita Mehiläisen keskuksia Helsingin keskeisillä alueilla ovat mm. Ympyrätalon ja Foorumin lääkäriasemat.

Pääkaupunkiseudun alueen Mehiläisen lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa vastaanottoja pitävät plastiikkakirurgit Stephan Dietz, Jyri Hukki, Tarja Juvonen, Janne Jyränki, Catarina Svarvar, Erkki Tukiainen, ja Päivi Vaara.

MediCity
Mannerheiminaukio 1 B 2.-3.krs.
00100 Helsinki
www.medicity.fi

Medicity yksityisen lääkäriasemaketjun Postitalon klinikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa vanhassa Pääpostitalossa, ja tarjoaa toimipisteeltä myös plastiikkakirurgiset toimenpiteet.

Toimipisteessä vastaanottoa pitävät plastiikkakirurgit VirveKoljonen, Antti Ryynänen, ja Päivi Vaara.

Plastiikkakirurginen sairaala KL
Uudenmaankatu 38
00120 Helsinki
www.sairaalakl.fi

Plastiikkakirurginen sairaala KL aloitti toimintansa vuonna 2004, ja tarjoaa kauneuskirurgiaan ja korjaavaan plastiikkakirurgiaan liittyviä toimenpiteitä.

Helsingin toimipisteen lisäksi sairaalalla on toimintaa myös Jyväskylässä.

Vastaanottoa sairaalan tiloissa sekä Jyväskylän että Helsingin osalta pitävät plastiikkakirurgit Peter Lilius, Hilkka Peltoniemi, Asko Salmi, Vesa Juutilainen, Kimmo Tanttula, sekä Kaarlo Ståhlberg.

Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala
Annankatu 11 B
00120 Helsinki
www.nordstromhospital.fi

Professori Nordströmin Plastiikkakirurginen Sairaala on Professori Rolf Nordströmin yksityinen plastiikkakirurginen vastaanotto, joka on saanut mainetta myös kansainvälisesti plastiikkakirurgian suhteen.

Praktiikkaa hoitava Professori Nordström on alansa suomalaista huippua mm. plastiikkakirurgisten tekniikoiden kehittäjänä ja on ottanut potilaita vastaan vuodesta 1976 lähtien klinikkansa puitteissa.

Plastiikkakirurgia Helsinki – Siluetti
Keskuskatu 6, 8. krs.
00100 Helsinki
www.siluetti.fi

Sairaala Siluetti on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala, jonka tiloissa vastaanottoa pitävät plastiikkakirurgit Matti Pakkanen, Timo Pakkanen, ja Simon Semaan.

Terveystalo Helsinki Lauttasaari
Gyldenintie 2
00200 Helsinki
www.terveystalo.com


Plastiikkakirurgia Jyri Hukki pitää vastaanottoa Lauttasaaren Terveystalon tiloissa.