Plastiikkakirurgia Tampere

Plastiikkakirurgia Tampere vaihtoehtoja ovat muun muassa Sairaala Mehiläinen, Tampereen Terveystalo, ja Koskiklinikka.

Koskiklinikka, Tampereen Lääkärikeskus
Hatanpään valtatie 1, Koskikeskus 3. krs
33101 Tampere
www.koskiklinikka.fi

Tampereen Lääkärikeskus Koskiklinikka on yksityinen terveydenhuollon palveluyritys, joka tarjoaa sekä yleis- että erikoislääkäripalvelut, laboratorio- ja tutkimuspalvelut, työterveyspalvelut sekä yksityissairaalan, Koskisairaalan.

Lääkärikeskus perustettiin vuonna 1966 ja sen tiloissa vastaanottoa pitää kaikkiaan yli 200 lääkäriä.

Plastiikkakirurgian vastaanotto palveluita tarjoavat lääkärikeskus Koskiklinikalla plastiikkakirurgit Esa Muuronen (www.prokirurgia.fi), Jukka Kostiainen, ja Minna Kääriäinen (www.medishape.fi).

Lääkärikeskus Mehiläinen Tampere
Itäinenkatu 3 (Finlaysonin alue)
33210 Tampere
www.mehilainen.fi

Mehiläinen Tampere on lääkärikeskus ja sairaala Finlaysonin alueella keskellä Tampereen kaupunkia, jonka palveluihin kuuluvat noin 150 yleis- ja erikoislääkärin vastaanotot ja palvelut.

Plastiikkakirurgian vastaanottoa Tampereen Mehiläisen tiloissa pitävät plastiikkakirurgit Jukka Kostiainen ja Tatu Tarkka.

Terveystalo Tampere
Rautatienkatu 27
33100 Tampere
www.terveystalo.com

Tampereen Terveystalon tiloissa vastaanottoa pitävät plastiikkakirurgit Heikki Kupi, Pia Lehtiniemi, Esa Muuronen, ja Tatu Tarkka.

Plastiikkakirurgien erikoisosaamisalueet eri plastiikkakirurgisista toimenpiteistä on lueteltu Terveystalon asiantuntijakuvaus sivulla osoitteessa:


www.terveystalo.com/WebRoot/1009679/X_Hakusivu.aspx?id=1017229&step2shortcut=2