Teljäntori Pori

Teljäntori Pori on noin 70 myymälän kokoinen kauppakeskus aivan kaupungin keskustassa.

Teljäntorin 70 yritystä ovat jakautuneet sekä kauppakeskuksen katutasoon että kerroksiin, ja rakennuksen katolla asiakkaille on tarjolla tilava parkkipaikka.

Ostoskeskuksen … Jatka lukemista →

Suomen Matkatoimisto Pori

Suomen Matkatoimisto Pori toimipiste toimii osoitteessa Gallen-Kallelankatu 8.

SMT:n Porin toimipiste tarjoaa koko matkatoimistoketjun palvelukirjon ja tuotteet, joihin kuuluvat erilaiset tuotteet ryhmämatkoihin, liikematkalaisille, sekä vapaa-ajan matkoihin.

Vapaa-ajan tuotevalikoimasta suosittuja ovat … Jatka lukemista →

Suomalainen Kirjakauppa Pori

Suomalainen Kirjakauppa Pori toimii osoitteessa Yrjönkatu 13, aivan kaupungin ydinkeskustassa, vastapäätä kauppakeskus Iso-Karhua.

Suomalainen Kirjakauppa, joka kuuluu nykyään Sanoma konserniin, on ollut toiminnassa vuodesta 1912, ja tarjoaa myymälöitä koko maan … Jatka lukemista →

Subway Pori

Subway Pori toimii kolmella ravintolalla kaupungin eri puolilla, Antinkadulla, Yrjönkadulla, sekä Mikkolan kaupunginosassa.

Subway on yksi maailman suurimmista ravintolaketjuista, jonka Suomen ensimmäinen ravintola avattiin, Helsingin Annankadulle, vuonna 2000.

Joulukuun 2010 … Jatka lukemista →

Sokos Pori

Sokos Pori on kävelykatu Yrjönkadun varrella oleva tavaratalo, joka tarjoaa mm. pukeutumisen, urheilun ja vapaa-ajan, sekä kosmetiikan tuotteet.

Sokos, joka tunnetaan myös nimellä Sokos Satakunta, kuuluu maan kattavaan Sokos-tavaratalojen ketjuun.… Jatka lukemista →

Sokos Hotelli Vaakuna Pori

Sokos hotelli Vaakuna Pori on 206 huoneen kokoinen keskustahotelli Porin kauppatorin laidalla.

Hotellin 206 huoneesta standard-luokan huoneiksi on luokiteltu 101 kpl, koostuen 1–2 hengen huoneista, osa parivuoteella varustettuina.

Superior-luokan huoneita, … Jatka lukemista →

Selim Palmgren patsas Pori

Selim Palmgren patsas Pori on kaupungissa vuonna 1878 syntyneelle kansallissäveltäjälle ja pianistille omistettu muistomerkki.

Selim Palmgrenille omistettu patsas julkistettiin vuonna 1955, ja monumentin suunnitteli taiteilija L. Leppänen.

Palmgrenin musiikillinen ura … Jatka lukemista →

Satakunnan museo Pori

Satakunnan museo Pori perustettiin vuonna 1888 Porin suomalaisen seuran toimesta, esitellen yli 80 000:n esineen kokoelman kansatieteellistä, kulttuurihistoriallista, ja arkeologista esineistöä.

Satakunnan museo, joka on Porin kaupungin omistama, sijaitsee vuonna … Jatka lukemista →

Rosso Pori

Rosso Pori on osoitteessa Antinkatu 11 oleva italialaisen keittiön mukaisia ruokia valmistava ravintola.

Rosso on S-ryhmän omistama italialaisen keittiön ja suomalaisten raaka-aineiden parhaimmistoa yhdistelevä ravintolaketju, joka on ollut toiminnassa yli … Jatka lukemista →