Prisma Tallinna

Prisma Tallinna kauppoja on ollut kaupungissa vuodesta 2000 alkaen, ja ne sijaitsevat suurten kauppakeskusten yhteydessä.

Kaiken kaikkiaan Tallinnassa on viisi suurikokoista Prisma supermarkettia, joista ensimmäiset olivat Sikupillin ja Rocca al Maren kauppakeskuksiin avatut myymälät.

Prisma Sikupilli Tallinna

KUVA: Prisma Sikupilli Tallinna myymälän sisäänkäynti, jonka vierestä löytyy ravintolamaailma, jossa on useita suomalaisille tuttuja ravintoloita, kuten Rosso (www.rosso.fi/tallinna.html) ja Hesburger (www.hesburger.ee).

Uudempia ovat Kristiinen ja Mustamäen kauppakeskuksiin avatut myymälät, ja uusin on Lasnamäe Prisma.

Kaikki Prismat ovat suomalaisen SOK:n (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) omistuksessa, jolla on Suomessa 46 Prisma kauppaa.

Uusimmat Tallinnan Prisman tarjoukset voit tarkistaa ennen kaupunkiin tuloasi internetin kautta, sillä Prisma julkistaa kuvastojaan sähköisessä muodossa virallisilla nettisivuillaan osoitteessa www.prismamarket.ee, jotka ovat tarjolla myös suomeksi.

Lisäksi on hyvä huomata, että on olemassa Prisma bussi Tallinna (www.prismamarket.ee/prismabuss.php?lang=fin), jolla pääset matkustamaan ilmaiseksi edestakaisin reittiä:

Satama -> Sokos Hotel Viru -> Rocca al Mare -Kauppakeskus (Rocca al Mare Prisma)

Prisma Sikupilli Tallinna
Tartu mnt 87
10112, Tallinn
www.prismamarket.ee

Prisma Rocca al Mare Tallinna
Paldiski mnt 102
13522, Tallinn
www.prismamarket.ee

Prisma Kristiine Tallinna
Endla 45
10615, Tallinn
www.prismamarket.ee

Prisma Mustamäe Tallinna
Tammsaare tee 116
12918, Tallinn
www.prismamarket.ee


Prisma Lasnamäe Tallinna
Mustakivi tee 17
13912, Tallinn
www.prismamarket.ee