Promenadi Pori

Promenadi Pori on noin 4 kilometrin pituinen kävelykatu, jonka varrelta löytyvät mm. kauppakeskus BePOP, Promenadikeskus, Porin Matkailuneuvonta, sekä laaja valikoima kaupungin parhaita ravintoloita.

Promenadi kävelykatu on vuodesta 1995 määrätietoisesti rakennettu Porin keskuskatu, jonka ympäriltä löytyy suuri osa kaupungin merkittävimmistä ostospaikoista, kulttuuri- ja viihdekeskuksista, sekä ruokailupaikoista.

Ostosten teon suhteen kävelykadun varrelta löytyvät muun muassa 
kauppakeskus BePOP, ostoskeskus Isokarhu, Anttilan tavaratalo, sekä Porin Sokos.

Promenadi Pori

KUVA: Näkymä kohti Promenadin eteläistä päätyä, läheltä Itäpuiston ja Yrjönkadun kulmausta.

Lisäksi aivan kadun läheisyydestä löytyvät myös Porin kauppatori sekäkauppahalli, molemmat hyviä ostospaikkoja varsinkin päivittäisille tuoreille ruoan raaka-aineksille.

Vapaa-ajan vieton suhteen kävelykadulta löytyy erinomainen valikoima ravintoloita, baareja, ja suosittuja kesäterasseja, kuin myös kulttuuria tarjoavia keskuksia, tärkeimpänä Promenadikeskus.

Promenadikeskus (Yrjön- ja Liisankadun kulmassa) sisältää muun muassa 700:lle hengelle mitoitetun monitoimisalin, viisisalisen Finnkino Promenadi elokuvateatteri-kompleksin, sekä kaupungin palvelupiste Höövelin ja Porin Matkailuneuvonnan.


Matkailuneuvonnasta löytyy muun muassa ilmaisia kaupungin karttoja, nähtävyyksien ja palveluiden esitteitä, ja henkilökohtaista neuvontaa, saadaksesi mahdollisimman paljon lomastasi Porin kaupungissa.