Puijon Matkatoimisto

Puijon Matkatoimisto on osa TE-Matkat Ky:n bussi-ja matkatoimistokonsernia, jonka takia sen ydinosaamista ovat varsinkin erilaiset ryhmä- ja bussimatkat.

Konsernilla on toimipisteet Siilinjärven lisäksi myös Kuopiossa sekä Mikkelissä, joissa kaikissa se toimii täyden palvelun matkatoimisto periaatteen pohjalta.

Matkatoimisto on ollut toiminnassa yli 15 vuotta ja on vakiinnuttanut paikkansa eräänä alueen suosituimmista matkanjärjestäjistä.

Firman erityisosaamiseen kuuluvat varsinkin Eurooppaan suuntautuvat bussimatkat sekä tilausajot, ja räätälöidyt ja henkilökohtaiset matkustuspalvelut.

Heidän matkustusratkaisuihinsa kuuluvat tuotteet niin yksilömatkailijoille kuin ryhmillekin, ja asiantunteva henkilökunta, joka osaa ohjata hyviin ratkaisuihin lomavalinnoissasi.

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös yksittäistilaukset lentojen, hotellien, messumatkojen, laivaristeilyjen, sekä tilausajojen suhteen. Myös viisumipalvelut ovat osa heidän palvelukokoelmaansa.

He välittävät myös valittuja kolmansien osapuolien järjestämiä matkapaketteja.


Yrityksen virallinen kotisivu netissä on osoitteessa www.puijonmatkatoimisto.fi, josta voit löytää heidän yhteistietonsa sekä tehdä tarjouspyynnön matkastasi.