Punaisenmeren risteily

Punaisenmeren risteily on mahdollista tehdä mm. Kristina Cruises laivayhtiön kanssa.

Kristina Cruises – Punainenmeri laivaristeilyt
kristinacruises.com

Vuoden 2009 risteily aikataulun perusteella Kristina Cruises järjestää kahdenlaisia risteilyjä Punaiselle merelle, risteilyinä, joiden nimet ovat “Suezin kanava & Punainenmeri” sekä “Punaisenmeren kierros”.

Nämä lähi-itään suuntautuvat risteilyt tapahtuvat Suomen talvisaikaan M/S Kristina Reginalla, joka kesäisin risteilee reittejä lähempänä kotimaata.

“Punaisenmeren kierros” risteilyyn kuuluu käynti Egyptin historiallisilla kohteilla, Jordanian Aqabassa ja Petrassa, kuin myös oleskelua Punaisenmeren lämmössä ja rantaelämän huvituksissa.

Risteily lähtee Egyptin Punaisenmeren kaupungista Sharm el Sheikhistä, johon ensin lennetään Helsingistä, ja päättyy samaan kaupunkiin, josta on lento takaisin Helsinkiin.

“Suezin kanava & Punainenmeri” risteily puolestaan lähtee Kyproksen Larnakalta ja päättyy Sharm el Sheikhiin, josta on lento takaisin Helsinkiin.

Risteilyreitti kulkee mm. Egyptin Aleksandriaan, Port Saidin kauppa- ja merenkulkukaupunkiin, Kairoon, ja läpi Suezin kanavan kohti Punaista merta.

Matkaan kuuluu myös Jordanian Aqaban kaupunki ja Petra. Retkellä on tyypillisesti mukana myös vieraileva luennoitsija vieras, joka pitää matkan mielenkiinnon huipussa taidokkaalla opastuksella lähi-idän historiaan ja nykypäivään.

CruiseCritic – Punaisenmeren laivaristeilyt
www.cruisecritic.com

CruiseCritic on englanninkielinen risteilyihin erikoistunut sivusto, jonka avulla voit löytää kansainvälisesti kaikki suuremmat laivayhtiöt, jotka tekevät risteilyjä Punaisella merellä.

Punaisen meren laivaristeilyt löytyvät osion “Find a Cruise” takaa, jossa voit tehdä haun risteilyille “Africa & Middle East”.

Yksi tapa jolla saat varmasti rajattua haun Punaisen meren risteilyihin, on valita vierailusatamaksi paikka, joka sijaitsee Punaisella merellä, esimerkiksi Sharm el Sheikh.

Kun viimeksi tein tällaisen haun palveluun, se palautti 7 erilaista risteilyä, risteily-yhtiöiltä Hapag-Lloyd, Costa, Seabourn, ja Silversea.


Jos tarvitset käännösapua englanninkielisen tekstin tulkkaukseen, yksi hyvä apuväline on esimerkiksi Google Translate (google.fi/translate), joka on ilmainen.