Purkupojat Joensuu

Purkupojat Joensuu on autojen purkamisen, purkuosien ja lasinvaihtojen erikoisliike, jonka toimipiste sijaitsee Lylykoskentiellä.

Päätoimialojen ohella yrityksen toimintaan kuuluvat myös uusien tuotteiden myynnit, mukaanlukien jouset, valot, peltiosat, jäähdyttimet, autonhoitotuotteet, ja akut.

Purku-Pojat toimii Joensuussa osana Kuusakoski Oy:n auktorisoitua ja ympäristösertifikoitua palveluverkostoa, joka kattaa koko maan.

Yritys ottaa vastaan ja se käsittelee käytöstä poistettavat ajoneuvot veloituksetta EU:n romuautodirektiivin mukaisesti.

Kun auto tuodaan romutettavaksi Purku-Pojille, yritys tarkistaa ensin ajoneuvon rekisteröinti- ja tunnistetiedot, jonka jälkeen asiakas saa romutustodistuksen auton jätöstä, jolloin vastuu ajoneuvosta päättyy.

Autopurkamo Karjalan Purkupojat
Lylykoskentie 27
80100 Joensuu
Avoinna: ma-pe 8.30 – 16.30, lauantaisin suljettu
www.karjalanpurkupojat.fi

Myytävien auton osien suhteen yritys tarjoaa muun muassa Eibach -jouset, Autoglym-autonhoitotuotteet, ZAP-akut, jäähdyttimet sekä ajovaloumpiot, kuin myös erilaiset vilkut ja takavalot.


Lasinvaihtojen suhteen Purku-Pojat kuuluu valtakunnalliseen Pilkington Team Partner -ketjuun, jonka myötä asennuksissa käytetään Pilkington-tuulilaseja.