Q-Kirjakauppa Lieto

Q-Kirjakauppa Lieto on monipuolinen, yksityinen ketjuun kuulumaton kirjakauppa, josta saat kirjojen ohella ostettua monipuolisesti muun muassa konttoritarvikkeita.

Kirjakaupan palvelu- ja tuotevalikoimaan kuuluvat keskeisesti kirjat, konttoritarvikkeet, askartelutarvikkeet, kortit, lukion oppikirjat sekä Postin ja Matkahuollon palvelut.

Myymälän erinomaiset valikoimat kattavat muun muassa kotimaisen kaunokirjallisuuden tuotannot, ajankohtaiset Liedon lukion oppikirjat, paperi- ja konttoritarvikkeet, tulostusvärit…

Q-Kirjakauppa Lieto.

…pelit ja lelut, kortit (Virpi Pekkala, Minna Immonen, Linnapaperi, Putinki, Cardgroup, Paletti, Karto, jne.), askartelumateriaalit, sekä kalenterit (Ajasto ja Burde -kalenterit).

Voit myös tilata kirjakaupan kautta etsimääsi ulkomaista kaunokirjallisuutta, käyttää hyväksi liikkeen kopiopalvelua (mustavalkoinen A4), kuin myös Postin ja Matkahuollon palveluita.

Q-Kirjakauppa Lieto
Karjatie 3
21420 Lieto
Aukioloajat: maanantai-perjantai 8:30-18, lauantai 10-14
qkirjakauppalieto.com

Voit saada lisätietoja Q-Kirjakauppa Lieto toimipaikan palveluista ja tuotteista seuraamalla myymälän sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/QKirjakauppaLieto/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä myös liittyen kaupan tarjouksiin ja alennusmyynteihin, uutuustuotteisiin, tapahtumiin, sekä paljon muuta.