Rantasalmen Lomakylä

Rantasalmen lomakylä sijaitsee Haukiveden rannalla, joka on osa Saimaan vesistöä, lähellä kuuluisaa Linnnansaaren Kansallispuistoa.

Lomakylän alueeseen kuuluvat vesistöistä myös Hietalampi ja Kaakonlampi, jotka tekevät alueesta erinomaisen lomanviettokohteen retkeilyn (ja marjastuksen & sienestyksen) ohella kalasteluun.

Erilaisiin majoitusvaihtoehtoihin loma-alueella kuuluvat lomamökit, leirintämökit, sekä caravan- ja telttailuun varattu alue.

Mökeistä kaksi on tyypiltään 4-6 hengen mökkiä (52 m²), 3 kpl on 4 hengen mökkejä (42 m²), ja lisäksi lomakylä tarjoaa yhden isomman 5 hengen mökin (60 m²).

Lomakylän, joka sijaitsee noin 36 km päässä Varkaudesta, ajanviettomahdollisuuksiin kuuluvat mm. ajanvietto järvellä vuokrattavien kanoottien ja veneiden avulla, kalastus Hietajärvellä, Kaakonlammella (kalastusvälineet/-luvat lomakylästä), lokariautoajelut lapsille, ja grillikatos grillauksiin.

Kesäisin suosittuja ajanviettotapoja ovat myös uimarannan käyttö ja talvisin hiihto hiihtolatuja pitkin, tai luisteluradan käyttö.

Erilaisia tilaisuuksia varten lomakylästä löytyvät kokoustilat ja mahdollisuus ohjelmapalveluiden tilaukseen, sekä ruokailupalvelut ryhmille.

Rantasalmen Lomakylä
Lomatie 214
58900 Rantasalmi
www.rantasalmenlomakyla.net

Kokoustilat, kuin myös vastaanotto ja lomakylän elintarvikekioski, sijaitsevat sen päärakennuksessa.


Lomakylästä löytyy takallinen ja laiturillinen rantasauna, joka soveltuu suuremmallekin ryhmälle.