Ravintola Havis (SULJETTU)

Ravintola Havis on helsinkiläinen merellisiin herkkuihin erikoistunut kalaravintola, joka on palkittu mm. “Euroopan paras rannikkokeittiö” ravintolana. (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLA ON SULJETTU)

Havis koostuu itse asiassa kolmesta osiosta, joista 54-asiakaspaikkainen Havis tarjoaa gourmet kalaruokia kahdessa ruokailusalissa.

32-asiakaspaikan Havis Kitchen puolestaan tarjoaa modernimman otteen kalaruokakeittiöön, ja sen avokeittiön vakioraaka-aineisiin kuuluvat kala- ja äyriäisherkut.

Havis Terrace puolestaan on ravintolan ulkoilmaterassi osio, jossa kaikkiaan 40 asiakaspaikan avulla voi nauttia merellisestä Helsingistä ja sen keittiöperinteestä.

Ravintola – Havis (PÄIVITYS 2022: RAVINTOLA ON SULJETTU)
Eteläranta 16
00130 Helsinki
www.royalravintolat.com/havis/

Ravintola tarjoaa sekä luonasruokalistan että merellisen a la carte menun, jonka osana oleva “Helsinki Menu”, tarjoaa olennaisinta paikallista keittiöperinnettä, joka on suunnattu varsinkin alueelle tuleville turisteille suomalaisena makuelämyksenä.


Vaikka menujen pääpainotus on kotimaisissa raaka-aineissa, listoilla on myös parhaita meren antimia maailmalta aina ostereista merirapuihin.