Ravintola Juuri

Ravintola Juuri on suomalaisen keittiöperinteen ruokia valmistava ravintola, jonka erikoisuutena ovat Sapas eli suomalaiset alkupalaset.

Juuren ruokalista on koottu filosofian mukaan, johon kuuluu keskeisesti suomalaisten luonnosta saatavien antimien ja suomalaisten raaka-aineiden käyttö erilaisissa klassisissa ja moderneissa muodoissaan.

Ruokalistan erikoisuus, Sapas alkupalaset, ovat luonteeltaan pieniä makukokonaisuuksia ja annoksia, joiden inspiraatio on ammennettu suomalaisesta käsityöperinteestä ja ruokakulttuurista.

A la carte listan lisäksi, johon Sapas alkupalat keskeisesti kuuluvat, tarjolla on myös lounasruokalista, jonka valikoima kattaa suomalaisen kotiruoan monimuotoisuuden, kuin myös makuja maailmalta.

Juuri
Korkeavuorenkatu 27
Helsinki 00130
www.juuri.fi

Ruokalistan ohella tarjolla on myös monipuolinen viinilista, joka on koottu varsinkin eri keskeisten Euroopan viinintuottaja-alueiden tuotannosta.


Myös ravintolan ruokailutilojen suunnittelu on tehty suomalaisuuden perinteiden ja eurooppalaisen designin yhdistelmäksi, jossa suomalainen ruoka kohtaa mannereurooppalaisen tunnelman ja avoimuuden.