Ravintola Kuu

Ravintola Kuu on suomalaisen keittiön antimia tarjoava ravintola Töölönkadulla, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1966.

Ravintola, jossa on kaikkiaan 60 asiakaspaikkaa, tarjoaa ruokalistan, jolla edustettuna on erilaisia ruokaelämyksiä suomalaisesta keittiöperinteestä klassikoina ja modernimpina sovelluksina.

Ravintola tunnetaan kuitenkin varsinkin viinilistastaan, joka on palkittu alan kilpailuissa.

Lisäksi Kuu tarjoaa kerran kuussa tapahtuvan viini-illan, johon kuuluu luento ja viini-tasting kuuden maisteltavan viinin osalta, ja joka täyttää ravintolan viinin ystävistä.

Kesäisin ravintola tarjoaa sisätila paikkojensa lisäksi myös katetun terassin ruokailua varten, jossa on kaikkiaan 25 asiakaspaikkaa.

Kuu
Töölönkatu 27
00260 Helsinki
www.ravintolakuu.info

Ravintolan tarjoamiin ruokalistoihin kuuluu myös “Helsinki menu”, joka on tarkoitettu varsinkin Helsinkiin tuleville turisteille, ja kattaa erilaisia Helsingin alueen keittiölle ominaisia makuelämyksiä.


Voit tutustua Kuun ruokalistoihin jo etukäteen ravintolan virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.ravintolakuu.info, ja kunkin ruokalajin yhteydessä on tyypillisesti myös viinisuositus.