Ravintola Sipuli

Ravintola Sipuli sijaitsee Helsingin Uspenskin katedraalin vieressä olevissa klassisissa punatiilisissä makasiineissa, ja tarjoaa modernin kansainvälisen ja pohjoismaisten perinteiden mukaisen menun.

Ravintolan a la carte ruokalistan pohjoismaista profiilia täydennetään usein uuden maailman mauilla ja valmistustavoilla, mutta raaka-aineet ovat pohjimmiltaan useimmiten kausiluonteisesti pohjoismaiseen makuun sopivia.

Ravintolan ohessa on Bar Navigare, jossa voi nauttia ruokailun ohessa vaikkapa aperitiivin, tai aterian jälkeen kahvin ja digestiiivin.

Sipuli on ravintola-toiminnon ohella myös erittäin suosittu juhla- ja tapahtumapaikka, jossa löytyy useita muunneltavia tiloja erilaisiin tilaisuuksiin, aina 430 hengen kokoisille tapahtumille saakka (cocktail-tilaisuudet jopa 500 henkilöä).

Suurimmat juhla- ja kokoustilat, nimiltään “Bankettisali” ja “Talvipuutarha”, sijaitsevat ravintolan ylimmässä kerroksessa.

Sipuli
Kanavaranta 7
00160 Helsinki
www.royalravintolat.com/sipuli/

Näistä varsinkin Talvipuutarha on tilana vaikuttava lasikattoineen, ja tarjoaa avaran ja modernin tyylisen, toimivan tapahtumatilan, jossa kohokohtana avautuu lasikaton läpi näkyvät Uspenskin katedraalin kultakupolit.


Makasiinirakennus, joka on rakennettu vuosina 1867–1903, ja jossa Sipuli on toiminut vuodesta 1992, luo muutoinkin ainutlaatuisen ravintolamiljöön.