Reval Hotel Central Tallinna

Reval Hotel Central Tallinna on Reval hotelliketjun perhehotelli nimensä mukaisesti aivan kaupungin keskustassa.

Reval Central tunnetaan varsinkin erinomaisesta sijainnistaan Tallinnan keskustassa, aivan mm. Viru Keskus (virukeskus.com) ja Foorumkauppakeskusten (foorumkeskus.ee) sekä sataman ja Tallinnan World Trade Center rakennuksen vieressä.

Reval Hotel Central Tallinna

KUVA: Reval hotel Centralin rakennuksia ja julkisivu Narva maantee kadun puolelta.

Reval Central Hotel Tallinna

KUVA: Hotel Centralin sisäänkäynti ja hotellin kahvila, Cafe Kompass.

Hotelli tarjoaa 245 nykyaikaisesti varusteltua huonetta, joiden suunnittelussa on huomioitu joustavasti niin liikematkustajat kuin perheetkin.

Kaikissa Reval Hotel Centralin huoneluokissa on vakiona monikavanainen TV sekä maksukanavat, ilmainen langaton laajakaista internet, sekä täydellisen pimeyden tarjoavat verhot.

Kussakin huoneessa on myös minibaari, hiustenkuivaaja, sekä puhelin, ja moderni sisustus ja kalustus.

Hotellin huonevalikoimiin kuuluu niin savuttomia kuin tupakoivien huoneitakin, allergiahuoneita, sekä huoneita joissa on näkymä yli sisäpihan.

Lisäksi hotelli tarjoaa liikuntaesteisille kaksi erityisesti suunniteltua huonetta.

Reval Hotel Central
Narva mnt 7C
10117 Tallinna
www.revalhotels.com

Osasta kuudennen kerroksen huoneita löytyy tilava parveke, jolta on näkymät Rotermanni kaupunginosaan, ja varmistaaksesi että saat tällaisen huoneen, sinun tulee pyytää sitä varauksen yhteydessä erikseen.


Hotellin palveluihin kuuluvat kokoustilat, ravintola Novell, huonepalvelu, tilattavissa oleva yksityinen sauna jaccuzilla, kauneussalonki, sekä lobby bar baari, josta saat vaikkapa juomat.