Riihivuori laskettelu

Riihivuori laskettelukeskus sijaitsee Muuramessa, 15 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylässä, ja tarjoaa 9 valaistua rinnettä.

Riihivuoren hiihtokeskuksen yhdeksää rinnettä, joiden korkeusero on parhaimmillaan 120 m ja pituudet 500-800 m, palvelee kaikkiaan 4 hissiä sekä yksi maksuton lastenhissi.

Laskettelukeskuksen rinteet on jaettu kahteen osioon, itärinteisiin ja pohjoisrinteisiin.

Näistä itärinteet tarjoavat kaikkiaan kolme suhteellisen loivaa ja leveää laskettelurinnettä, jotka on suunniteltu niin edistyneemmille kuin aloitteleville laskettelijoillekin.

Rinteiden leveys mahdollistaa loivien käännösten harjoittelun, ja toisaalta vaihteleva profiili tarjoaa mahdollisuuksia edistyneemmille kehittää tekniikoita.

Itäisten rinteiden puolelta löytyy myös hiihtokeskuksen lastenrinne, joka on suunniteltu perheiden ensikertalaisia silmälläpitäen.

Pohjoisrinteet, joita on neljä, on puolestaan tehty täyttämään kokeneempienkin laskettelijoiden vaatimukset.

Tarjolla on myös lähtötorni, jota ratalaskijat voivat käyttää vauhdittaakseen matkaa Riihivuoren kilparinteeseen.

Pohjoisrinteiden alueella on tarjolla myös kumpareikko freestyle lasketteluun, sekä hyppyreitä, reilejä ja street.

Hiihtokeskuksen palveluihin kuuluvat välinevuokraamo, jossa tarjolla on mm. laskettelusuksia, lumilautoja, telemark välineistöä, ja snowscoot, välinehuolto palvelut, sekä SkiShop.

Voit osallistua Riihivuoren hiihtokeskuksen alueella myös hiihtokouluun, ja after ski – palveluihin kuuluu Ravintola Riihikelo, josta syötäviä pikkusuolaisesta aina täysiin aterioihin asti, ja juotavia.

Riihivuori Hiihtokeskus
Riihivuorentie 313
40950 Muurame
www.riihivuori.fi

Majoituksen suhteen alueelta löytyvät mm. Riihivuoren vuokramökit (www.riihivuori.com), Riihivuoren lomakylä (www.riihivuorenlomakyla.fi), Kelohuvila Muuritulkku (www.riihivuori.fi/muuritulkku), Sokos Hotel Cumulus (www.sokoshotels.fi), Rantasipi Laajavuori (www.rantasipi.fi/Rantasipi/suomeksi/Hotellit/Rantasipi_Laajavuori.iw3), sekä Scandic Jyväskylä (www.scandichotels.fi/fi/Hotels/Countries/Suomi/Jyvaskyla/Hotels/Scandic-Jyvaskyla/).


Muihin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu Riihivuoren karavaanialue, joka sijaitsee aivan Riihivuoren huipulla, ja sen alueelta löytyvät mm. sauna, suihkut, wc:t, tiskauspaikka, sekä kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka.