Risteily Helsingistä

Risteily Helsingistä on mahdollista tehdä mm. Tallinnaan, Tukholmaan, Rostockiin, ja Suomen saaristoon.

Helsinki risteilyt – Tallinna

Helsingin ristelyistä kenties kaikkein suosituin reitti kulkee Viron pääkaupunkiin, Tallinnaan.

Laivayhtiöistä Tallink Silja Line tarjoaa erittäin monipuolisen tarjonnan vaihtoehtoja Tallinnan risteilylle Helsingistä ja heillä on eniten lähtöjä eri laivayhtiöistä per päivä kohti Tallinnaa.

Voit valita vaikkapa 22h risteilyn Tallinnaan, päiväristeilyn Baltic Princess risteilylaivalla, tai ostospäiväretken Tallink (tallinksilja.com/fi/trips/cruises/tal/) pika-aluksilla Star tai Superstar.

Viking Line (vikingline.fi) tekee risteilyjä Tallinnaan uudehkolla M/S Viking XPRS laivalla, ja voit osallistua esimerkiksi Päivä Tallinnassa -matkalle laivayhtiön mukana Helsingistä.

Helsinki risteilyt – Tukholma

Risteily Tukholmaan Helsingistä on suomalainen instituutio, ja päälaivayhtiöt jotka risteilevät reittiä Tallinnaan ovat Tallink Silja Line ja Viking Line.

Tallink Silja Line tarjoaa Tukholman risteilyjä pääasiassa “Päivä Tukholmassa -risteilyinä” teemaristeilyjen lisäksi Silja Serenade ja Silja Symphony risteilylaivoilla.

Viking Line puolestaan risteilee Helsingistä Tukholmaan laivoistaan Mariellalla ja Gabriellalla.

Molemmilla laivayhtiöillä on laaja valikoima ohjelmaa maissa Tukholmassa johon voit osallistua omatoimisen kaupunkiin tutustumisen ohella.

Helsinki risteilyt – Rostock

Tallink Silja Line risteilee Helsingistä myös Rostockiin, Saksan Itämeren-puoleiselle rannikolle, joka toimii porttina Saksaan ja myös muihin Keski-Euroopan kohteisiin.

Laivana risteilyllä toimii Tallink Superfast, ja lähtöjä Helsingistä on neljä per viikko. Laiva saapuu Rostockin satamaan noin 26 tunnin kuluttua lähdöstä Helsingistä.

Helsinki risteilyt – Saaristoristeily

Helsingissä on mahdollista osallistua erilaisiin miniristeilyihin ja saaristoristeilyihin, jotka kulkevat läpi kauneimman lähialuesaariston.


Esimerkiksi Sun Lines (www.sunlines.fi) järjestää kesäisin monipuolisen valikoiman erilaisin reitein valittuja saaristoristeilyjä Helsingistä teemaristeilyjen lisäksi.