Risteily Jyväskylästä

Risteily Jyväskylästä on tarjolla laivayhtiöistä Päijänne-Risteilyt Hildéniltä, Rhea Shiplinesilta, ja Päijännematkat Koskiselta.

Päijänne-Risteilyt Hildén
paijanne-risteilythilden.fi

Hildén on tarjonnut risteilyjä Jyväskylästä jo 45 vuoden ajan, ja risteilyreitteihin kuuluu koko Päijänteen alue mukaanlukien Lahti, Heinola, ja Keitele-Päijänne -kanava aina Laukaaseen ja Suolahteen saakka.

Laivayhtiö tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia risteilyjä alkaen 2 tunnin risteilyistä koko päivän risteilyihin, joilla on oma risteily-ohjelma.

Hildénin Jyväskylän laivoilla on tarjolla ravintolapalvelut, ja paikallisesti tunnetuksi on tullut varsinkin suomalaisista aineksista valmistettu “Päijänteen lounaspöytä”.

Laivayhtiö tarjoaa aikatauluristeilyjen lisäksi myös risteilyjä ryhmille tilauksesta räätälöitynä ratkaisuna.

Laivat jotka ovat Hildénin kalustoa ovat m/s Katrilli, m/s Suomen Neito, m/s Suomen Suvi, m/s Suometar, ja s/s Suomi.

Rhea Shiplines
www.matkarhea.fi

Rhean laivavalikoimaan kuuluu suurin Päijännettä seilaava risteilijä, m/s Rhea, jonka avulla voit tehdä risteilyn Pohjois- Päijänteen saariston alueella kesäaikaan.

M/S Rhean palveluihin kuuluvat kaiken kaikkiaan 3 ravintolaa: aurinkoterassi, A’la Carte ravintola ja iltaravintola.

Rhea on tarjolla myös tilausristeilyjä varten, esimerkiksi kokousristeilyä varten, tai juhlien/yritystilaisuuksien viettopaikkana.

Toinen tarjolla oleva alus Rhea Linesilta on terassilaiva Gaia, joka risteilee kesäaikaan.

Päijännematkat Koskinen
Leilahdenkatu 4
www.paijannematkat.com

Päijännematkat tarjoaa risteilujä aikataulullisesti kesäaikaan varsinkin Jyväskylästä, mutta tarjolla on lähtöjä myös alueilta Jämsä, Korpilahti, Luhangas ja Pihlajakoski.

Laivayhtiön käyttämillä laivoilla on tarjolla ruokaravintola ja baari.

Voit halutessasi saada koko laivan ryhmäsi käyttöön tilausristeilyn ajaksi koko Päijänteen alueella räätälöidyllä risteilyreitillä.


Laivoina Päijännematkoilla toimivat m/s Tuulikki II ja m/s Tuulikki III.