Risteily tarjoukset

Vinkkejä parhaiden risteily tarjoukset löytöjen tekoon niin kotimaan kuin kansainvälisten risteilyjenkin osalta.

Viking Line erikoishintaiset risteilyt

Viking Line myy laajan valikoiman erilaisia erikoishintaisia risteilyjä.

Nämä tarjoukset on lueteltu Viking Linen virallisilla nettisivuilla.

Useimmat näistä tarjouksista ovat tarjolla sivujen osaston “Erikoistarjoukset(lehti- ja Internet-ilmoitukset)” kautta, jossa saat näkyviin kaikki erikoiskampanjat risteilyille, joita Viking on mainostanut joko netissä (www.vikingline.fi/varaamatka/ilmoitukset/ilmoitukset/) tai lehdissä kuten Helsingin Sanomat.

Toinen tapa saada erikoishintainen Viking Line risteily on tehdä “Punainen lähtö”, joka on erittäin edullisesti hinnoiteltu lähilähtö.

Voit lukea viimeisimmät Punaiset Lähdöt osoitteessa:

www.vikingline.fi/varaamatka/punaiset_lahdot.asp

Punaisten lähtöjen suhteen varausten nopeus on yksi tekijä kuinka paljon alennetun tuotteen saat, ja parhaat hytit menevät tyypillisesti ensimmäisinä kaupaksi.

Tallink Silja Line matkatarjoukset
www.tallinksilja.com/fi/mainMenu/tallink/offers/
www.tallinksilja.com/fi/mainMenu/silja/offers/

Tallink Silja Line on sijoittanut kaikki parhaimmat matkatarjoukset kahden eri linkin taakse, toinen koskien Tallinkin risteilyjä ja toinen koskien Silja Linen risteilyohjelmaa.

Kaikki tarjoukset eivät ole puhtaasti koskien risteilyjä, vaan mukana on myös erilaisia pakettihintaisia retkiä, joissa mukana voi olla lento, hotelli, tai esimerkiksi autonvuokraus.

Kayak risteilyt hintavertailu
www.kayak.com/cruises

Kayak, joka on englanninkielinen hintavertailusivusto, auttaa sinua löytämään parhaimmat hinnat noin 641 eri kansainvälisen risteilyn joukosta.

Voit käyttää käännösapuna englanti-suomi välille palveluun esimerkiksi Google Translate (google.fi/translate) palvelua.


Voit vertailla parhaita hintoja myös esimerkiksi pelkästään tietyn pituisille reiteille, tietyille hyttityypeille, ja vain valituille laivayhtiöille.