Risteily Viipuriin

Risteily Viipuriin on tarjolla laivayhtiöistä Saimaan Matkaverkolta.

Saimaan Matkaverkko – Viipuri laivaristeily
saimaatravel.fi

Saimaan Matkaverkko tekee risteilyjä kesäisin M/S Carelialla Lappeenrannasta kohti Viipuria, erilaisilla risteilyvaihtoehdoilla.

Voit valita esimerkiksi miniloma paketin Viipurissa, johon kuuluu 1 päivä Viipurissa tai vaihtoehtoisesti kokonainen kaupunkiloma Viipurissa, sisältäen laiva-hotelli-laiva paketin, joka on kestoltaan 2 päivää.

M/S Carelia tarjoaa laivana hyvät suomalaiset ruuat, risteilyohjelmaa, ja kauneimmat Saimaan kanavan ja vanhan Karjalan maisemat.

Laiva on kooltaan 200-henkilöä maksimissaan kuljettava, ja sen varustukseen kuuluu 2 ravintolaa, tax-free -myymälä, reittiselostus, erilaista viihdytys ohjelmaa ja aurinkokansi.

Pääasiallinen kausi jolloin M/s Carelia liikennöi reittiä Viipuriin on toukokuusta syyskuulle.

Jos aikeissasi on matkata Pietariin, voit tehdä myös tällaisen matkan pitkin Saimaan kanavaa Saimaan Matkaverkkoa käyttäen.

Perillä Viipurissa laivayhtiö voi opastaa sinut parhaisiin paikallisiin nähtävyyksiin ja festivaaleille, ja kesän mittaan tarjolla on mm. jazz- ja rockfestivaaleja, Keskiajan Ritariturnajaiset, oopperaa Viipurin linnassa ja Monrepos tarjoaa erilaisia kamarimusiikki-iltoja.


Laivayhtiön puolesta on tarjolla myös erilaisia opastettuja, valmiiksi järjestettyjä kaupunkitutustumis kierroksia, joihin voit osallistua.