Rosebud kirjakauppa

Rosebud kirjakauppa toimii neljän erikoiskirjakaupan voimalla Helsingissä, sekä verkkokirjakauppana.

Rosebud Books toiminnan pyörittäjät ovat entisen Like Kustannus Ltd taustahahmoja. Like kirjankustannus myytiin aikanaan Otavalle, ja yrityksen vaikuttajat siirtyivät aloittamaan uutta yritystoimintaa Rosebud nimen alla.

Tätä nykyä Rosebud tunnetaan erikoiskirjakaupoistaan joita on useampi Helsingin keskeisillä paikoilla ja keskeisten yhteistyö kumppaneiden kanssa kulttuurielämän kannalta katsottuna.

Näistä museotoiminnan kanssa tekemisissä ovat sekä Kiasman että Ateneumin taidemuseokaupat ja toisaalta yrityksellä on myös rock-henkiset Like-kaupat Iso-Roobertinkadulla sekä Kruununhaassa.

Rosebud on mukana myös suomalaisten pienkustantajien yhteisessä kirjakaupassa joka sijaitsee Kaivopihalla Kolmen sepän kirjakauppa nimellä Kaivopihalla.

Rosebudin toiminta kattaa Like kustantamon verkkokaupan, www.like.fi osoitteen alla, ja myös organisoi Liken kirjamessutapahtumat.

Rosebudin kauppojen valikoima pyrkii suosimaan sisällön tärkeyttä viimeisimpien trendien suosimisen sijasta, josta johtuen kirjavalikoima on usein varsin erilainen mihin asiakkaat ovat tottuneet suurissa kirjaketjuissa.

Rosebudin verkkokirjakauppa tarjoaa noin neljätuhatta kirjanimikettä, ja tämä valikoima laajanee jatkuvasti.

Kiasma-kauppa
Nykytaiteen museo Kiasma
Mannerheiminaukio 2

Ateneumin kirjakauppa
Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2

Like-kirjakauppa
Iso Roobertinkatu 20


Kirjakauppa Rosebud
Mariankatu 21, Kruununhaka