Rotermanni Tallinna

Rotermanni Tallinna Kaubamaja tavaratalo sijaitsee historiallisella Rotermann korttelilla, sataman, Viru-aukion, ja vanhankaupungin välissä.

Alue jolla tavaratalo sijaitsee on historiallisesti tunnettu kauppapaikkana, sillä sen alueella sijaitsi vuodesta 1850 vuoteen 1921 kaksikerroksinen tavaratalo, jonka omisti Christian Abraham Rotermann.

Tallinna Rotermanni

KUVA: Rotermannin aukio, jolla usein on torikojuja, jotka myyvät mm. erilaisia käsityötuotteita ja kukkia.

Rotermanni kauppakeskus Tallinna

KUVA: Rotermannin kauppakeskuksen rakennukset yhdistävät upeasti uutta ja perinteistä arkkitehtuuria. Kuvassa oikeassa reunassa on Kalev-suklaatehtaan (www.kalev.eu) suosittu myymälä.

Rotermanni keskus Tallinna

KUVA: Rotermanni keskus sisältää kaikkiaan neljä rakennusta, jotka on nimetty niiden värien perusteella (valkoinen, musta, ruskea, ja oranssi). Kuvassa ovat kauppakeskuksen “valkoinen” ja “musta” rakennus, joissa on pääasiassa muotiin keskittyneitä liikkeitä.

Nykyinen Rotermann tavaratalo avautui vuonna 2007 merkittävän restaurointi ja jälleenrakennustöiden jälkeen, ja nykyinen tavaratalo pitää sisällään kaiken kaikkiaan neljä rakennusta.

Tavaratalo toimii pitkälti ostoskeskus tyyppisesti, jonka takia paikkaan viitataan usein Rotermann ostoskeskus nimellä, ja se tarjoaa ostostilaa yhteensä 5 000 m2 edestä.

Rotermann Kaubamaja
5 Rotermanni/10 Roseni
10111 Tallinn
www.rotermannikaubamaja.ee

Parhain tarjonta tuotteille tavaratalossa on muodille, ja Rotermannista löytyy mm. Lacoste, Guess, Pepe Jeans London, Levis, Gant, ja Adidas Originals myymälät.


Voit tutustua Rotermanni korttelin rakennuksiin korttelin virallisten nettisivujen kautta osoitteessa www.rotermannikvartal.ee/index2.html.