Sääennuste Thaimaa

Katsaus sääennuste Thaimaa resursseihin netissä, palveluntarjoajilta kuten MSN ja Thaimaan virallinen meteorologinen palvelu.

MSN Weather – Thaimaa sää

MSN Weather on siitä mielenkiintoinen palvelu suomalaisittain, että sen tiedot Thaimaan alueen säätiedoista tulevat suomalaiselta FORECA (foreca.com) meteorologian alueen yritykseltä.

Tarjolla on suuremmille Thaimaan kaupungeille ja lomakohteille ennusteet lähimmälle parille päivälle kolmen tunnin periodeille, ja viidelle-ja kymmenelle seuraavalle päivälle päivätason ennusteina.

Voit tarkistaa kohteesi tiedoista myös historialliset keskiarvot päiväkohtaisesti kullekin kuulle, jossa tarjolla ovat alimmat ja ylimmät historialliset lämpötilat sekä keskiarvoiset sademäärät.

Palvelusta (weather.msn.com/region.aspx?wealocations=Thailand) löytyy myös sääkarttoja niitä varten jotka haluavat havainnollistaa säätiedot visuaalisesti kartan päällä.

Thailand Meteorological Department – Thaimaan meteorologinen palvelu
www.tmd.go.th/EN/

Thaimaan Meteorologinen Palvelu (TMD) tarjoaa osana julkista palveluaan useita eri tapoja saada tietoon Thaimaan sääennusteita ja tietoa maan ilmastosta.

Organisaatio toimittaa säätietoja maan suurimmille uutis tv-kanaville, ja muihin tiedotuslähteisiin, ja julkistaa myös suoraan onnettomuus varoituksia osana luonnonkatastrofien hallintaa.

Palvelulla on myös opetuksellinen ulottuvuus, siten, että TMD pyrkii lisäämään maan kansalaisten tietoisuutta luonnonkatastrofien suhteen, edistämään oikeiden pelastautumiskeinojen oppimista ja käyttöä katastrofien varalta, ja vähentämään luonnonkatastrofien aiheuttamaa tuhoa modernin teknologian käytön avulla.

TMD on kaiken kaikkiaan meteorologinen datan ja palveluiden keskus kansallisella tasolla, ja sen toimikuvaan kuuluu myös monipuolisen säätutkimustyön tekeminen, myös yhteistyössä ulkomaisten meteorologisten laitosten kanssa.

Suhteessa Thaimaan sääennusteisiin, voit nähdä niitä seitsemän päivän ennusteina tekstinä (englanniksi) ja erilaisina sääkarttoina.


Sääkarttojen suhteen tarjolla on juuri senhetkisen sään suhteen satelliitti karttoja, sää tutkakuvia, säävaroituksia, myrskynseurantapalvelu, ja raportti maan alueella olleista maanjäristyksistä.