SadaMarket Tallinna

SadaMarket Tallinna on aivan Tallinnan sataman A, B, ja C-terminaalin vieressä sijaitseva ostoskeskus.

Ostoskeskus SadaMarket oli yksi ensimmäisistä Tallinnan Sataman alueella olevista kauppakeskuksista, ja se avattiin vuonna 2001 sekä laajennettiin uusilla osioilla saman vuoden joulukuussa ja vuonna 2005 (ostoskeskus muodostuu kolmesta osiosta).

SadaMarket Tallinna ja sataman terminaalit a, b, ja c

KUVA: Näkymä SadaMarketin päärakennuksen oikeanpuoleiseen siipeen, ja taustalla näkyvään Tallinnan sataman A, B, ja C-terminaaliin.

Ostoskeskus palvelee asiakkaita, pääasiassa satamaan tulevilta laivoilta tulevia turisteja, joka päivä kello 8:00-19:00.

Kauppakeskus on suunniteltu tarjoamaan varsinkin kaikkein suosituimpia laivavieraiden ostostuotteita, mukaanlukien vaatteet, makeiset, alkoholi-ja tupakkatuotteet, sekä apteekkituotteet.

Jos tarvitset valuutanvaihtopalveluja, tarjolla eri osissa ostoskeskusta on valuutanvaihtoa tarjoavia Monex toimistoja.

SadaMarket sisäänkäynti

KUVA: Kuva SadaMarketin sisäänkäynnistä, jonka läheltä yksi valuutanvaihtopisteistä löytyy.

Ostosten teon lomassa voit myös ruokailla ostoskeskuksen ravintolassa Seven Seas ravintolassa, tai nauttia vanhan kaupunginkaupunkinäkymistä kolmannen kerroksen Warsteiner pubin terassilta, tai nauttia kupin kuumaa kauppakeskuksen Neitsitorni kahvilassa.

Kauppakeskuksesta löytyviin palveluihin kuuluvat mm. kaksikauneushoitola Helenan hoitolaa (kampaamo, hieronta, selluliittihoito, manikyyrit & pedikyyrit), kauneus-ja terveyskeskus Paradise (kampaamo, manikyyrit, pedikyyrit ja selluliittihoitot), sekä kauneushoitola Vanilla Sky (parturi, hieronta, manikyyrit, pedikyyrit, ja solarium).

Jos haluat nähdä kartan alueesta ja miten SadaMarket sijoittuu sataman alueella, tarjolla on kuvitettu kartta mm. SadaMarketin virallisilla sivuilla osoitteessa:


www.sadamarket.ee/Default.aspx?tabid=55&language=en-US