Saga Matkat

Saga Matkat on suomalainen matkatoimisto, joka on erikoistunut Viroon kohdistuviin kylpylä-, virkistys- ja hotellilomiin.

Jos tarkoituksenasi on järjestää kylpyläloma mahdollisimman vähällä vaivalla ja matkanjärjestäjiä käyttäen, Sagan kautta pystyt tekemään matkat Viron ohella myös muihin Euroopan kylpyläloma kohteisiin, joustavan “SpaFlex” kylpyläloma konseptin kautta.

Firman, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta, erityisosaamiseen kuuluu myös Islantiin kohdistuva matkailu, sekä kaupunkilomat Eurooppaan.

Yritys on toiminnaltaan riippumaton, eikä kuulu mihinkään tiettyyn ketjuun, jonka johdosta se valitsee yhteistyökumppaninsa muun muassa Virossa vain sen perusteella, mikä on asiakkaan kannalta paras ratkaisu.

Sagan toimisto sijaitsee kätevästi Suomen asutuimman alueen ytimessä, Helsingin keskustassa, jonka ohella voit asioida läpi vuorokauden firman www-sivuilla, osoitteessa SagaMatkat.fi.

Firman nettisivusto ja Online-matkapalvelut ovat kasvaneet merkityksessä vuosien varrella, ja Saga onkin panostanut voimakkaasti tähän puoleen heidän bisnestään.

Tämän johdosta voit varata Saga Matkojen paketteja 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkina viikonpäivinä, vaikka kahvikuppi toisessa kädessä, pyjamissa, aamiaispöydästä käsin.

Kylpylä-ja kaupunkilomien ohella firman keskeisiin palveluihin kuuluvat teemamatkat, joissa matkapaketti on rakennettu tietyn teeman ympärille.

Näihin teemamatkoihin kuuluvat mm. kiertomatkat Pohjois-Italiaan, Skotlantiin, Irlantiin, Islantiin ja Länsi-Grönlantiin, Islantiin ja Färsaarille, ruskaristeily Reykjavik-Boston-USA:n itärannikko, Budapestin kylpylämatka, Alaskan risteilyt, Norjan rannikkoristeily sekä matkat tutustumaan Hollannin kukkakulttuuriin.

Erityisteemaisia matkoja ovat myös Sagan järjestämät laskettelumatkat Itävaltaan talviperiodilla, sekä F1 matkat Kanadan, Unkarin, Italian, Belgian, ja Singaporen GP osakilpailuihin.

Sagamatkat
Eerikinkatu 27
00180 Helsinki
www.sagamatkat.fi
Aukioloajat: ma-pe 9-17

Yrityksen toiminta perustuu sähköisten matkapakettien varaamisen ohessa pitkälti ns. Concierge-pohjaisesta palvelusta, jossa voit käyttää Sagaa varaamaan esimerkiksi teatteri/konserttiliput, ravintolapöydät, autonvuokraukset, jne.


Hinnasto näille palveluille löytyy osoitteesta Sagamatkat.fi/palveluhinnasto/.