Salonsaaren Lomakylä

Salonsaaren lomakylä sijaitsee Asikkalan kunnassa, aivan kauneimman Päijänteen rannalla.

Lomakylä on avoinna kesäaikoina, tosin se on osin tarjolla vuokrattavaksi esimerkiksi juhlakäyttöön tai kokouspaikaksi vuoden ympäri.

Alueen keskuksena toimii sen päärakennus, jossa sijaitsevat mm. kirjasto, vuokrattavien mökkien wc- ja suihkutilat, infopiste, kioski ja ruokasali, joka tarjoaa ruokaa kolmella kattauksella päivittäin.

Majoitusvaihtoehtoja lomakylässä ovat rivitalot, jotka ovat tarjolla vain la/su yön majoitukseen aukiolokautena ja lomamökit.

Lomamökkejä on tarjolla eri kokoisina ja varustuksin kaiken kaikkiaan 12 kappaletta, joista suurimpaan osaan mahtuu maksimissaan kolme henkilöä.

Suoraan rannan alueella mökeistä on sijoitettu kaksi, joiden perusvarustukseen kuuluu mm takka, puulämmitteinen sauna, ja oma laituri.

Ajanviettomahdollisuuksiin alueella kuuluvat lasten osalta leikkialue lomakylän päärakennuksen läheisyydessä, joka on varustettu mm. keinulla, leikkimökillä, ja kiipeilytelineillä.

Salonsaaren Lomakylä
Halkoniementie 88
17200 Vääksy
www.salonsaari.com

Aikuisille olennaisen osan alueen ajanviettotavoista muodostavat ympäröivä luonto sekä alueen järvi ja sen ranta.


Loma-alueeseen kuuluu myös rantasauna, jossa on takkahuone, pienoiskeittiö ja kaksi sähkö-lämmitteistä saunaa. Saunoja on mahdollista varata esimerkiksi kokouksia varten tai saunailtoihin.