Scandic Lahti

Scandic Lahti on aivan kaupungin rautatieaseman vieressä oleva moderni 136 huoneen hotelli.

Hotelli sijaitsee noin 500 metrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, ja ihanteellisella paikalla suhteessa junamatkailuun, rautatieaseman ollessa kadun (Mannerheiminkatu) toisella puolella.

Huonevalinta koostuu standardi-tason yhden tai kahden hengen huoneista ja perhehuoneista, joissa varustuksena on TV, puhelin ja suihku.

Scandic hotelli Lahti

KUVA: Näkymä Scandic hotellin rakennukseen aivan rautatieaseman rakennusten vierestä, läheltä Mannerheimin aukiota, jolta löytyy yksi maan hienoimmista Mannerheim-ratsastajapatsaista.

Joissain perustason huoneissa on tarjolla myös seinästä taitettava sänky ja/tai vuodesohva.

Tasoa paremmin varustellut Superior (yhden hengen, kahden hengen, tai perhe) huoneet ovat tyypillisesti perushuoneita suurempia, hyvällä sijainnilla hotellia, varustuksena TV, puhelin ja suihku, ja usein myös erillinen työalue, minibaari ja kahvin/teen valmistustarvikkeet.

Ateriointi onnistuu hotellin omassa ravintolassa, ja voit käyttää hyväksesi myös rakennuksessa olevaa kuntoiluhuonetta, saunaa, ja uima-allasta.

Scandic
Vesijärvenkatu 1
15100 Lahti
www.scandichotels.fi/fi/Hotels/Countries/Suomi/Lahti/Hotels/Lahti/

Ryhmä-ja liikematkavieraita silmälläpitäen Lahden Scandic tarjoaa myös valikoiman tiloja kokouksia ja tapahtumia varten.


Koko hotellin alueella toimii lisäksi langaton laajakaista internet yhteys.