Scandic Tampere City hotelli

Scandic Tampere City hotelli on 263-huoneen kokoinen tasokas hotelli aivan kaupungin keskustassa, rautatieasemaa vastapäätä.

Hotellin huoneista perushuoneiden valikoimiin kuuluvat sekä queen-size kokoiset että erilliset vuoteet, ja osaan kuuluu mukaan myös ranskalainen parveke.

Superior-huoneista löytyy erillinen seurustelualue, jossa on sohva, sekä King size kokoinen vuode tai erilliset vuoteet.

Scandic Tampere City hotelli

KUVA: Näkymä Scandic-hotellin sisäänkäyntiin ja julkisivuun rautatienkadulta.

Tarjolla on myös sviittejä, joiden varustatelutasoon kuuluu oma sauna, erillinen olohuone, poreallas, King size-vuode, sekä parveke.

Ryhmiä ja liikematkalaisia varten tämä keskustahotelli tarjoaa kaikkiaan kymmenen erilaista modernia kokoushuonetta, joihin mahtuu yhdistettynä maksimissaan 150 henkeä, joiden ohella voit käyttää myös Think Tank -huonetta, joka on suunniteltu luovia kokouksia varten.

Hotelliravintolana toimii a la carte-ruokalistan tarjoava Piazza FoodFactory, jonka yhteydessä toimii myös “Bar Piazza” niminen baari, suosittu paikallisten ja hotelliasukkaiden kohtaamispaikka.

Baarin viehättäviin yksityiskohtiin kuuluvat mm. sen isot, kadulle avautuvat terassi-ikkunat.

Scandic Tampere City
Hämeenkatu 1
33100 Tampere
www.scandichotels.fi/Hotels/Countries/Suomi/Tampere/Hotels/Scandic-Tampere-City/

Voit tilata ruokaa myös suoraan huoneeseen huonepalvelun avulla, joka toimii Piazza FoodFactory-ravintolan aukioloaikoina, sekä huoneaamiaisen, saatavilla aamiaisaikaan.


Muihin palveluihin kuuluvat hotellin kuntohuone, asiakassauna, sekä lainattavissa oleva polkupyörä. Kuntohuoneesta löytyy mm. juoksumatto, kuntopyörä, crosstrainer, rintaprässi, fitness-pallo, sekä käsipainoja.