Sea Life Munchen

Sea Life Munchen on osa maailmanlaajuista, maailman suurinta yleisöakvaarioketjua, joka tarjoaa helpon, viihdyttävän ja opettavan tavan tutustua merieläimiin ja merielämään.

Munchenin Sea Life keskus on yksi Merlin Entertainments (merlinentertainments.biz) yrityksen pyörittämää, merielämän teemaan keskittyvää, merellistä huvipuisto rypästä.

Munchenin ohella ketjulla on toimipisteitä myös Suomen Helsingissä (sealife.fi), ja yli 20 muuta merihuvipuistoa eri puolilla Eurooppaa.

Sea Life Aquarium Munich Germany

KUVA: Näkymä Sea Life keskuksen sisäänkäyntiin, joka sijaitsee aivan Munchen Olympiaturm tornin ja BMW Welt ja BMW museo rakennusten lähellä.

Sea Life (www.sealife.de/local/index.php?loc=munich) keskusta markkinoidaan yställisenä oppaana maailman meriin ja valtameriin sekä niiden erilaisiin asukkaisiin.

Munchenin keskus yhdistää modernin näytteilleasettelu tekniikan, biologian asiantuntemuksen, ja viihteen kokonaisuudeksi, joka tarjoaa teemamatkan läpi Euroopan ja tropiikin alueiden vesien.

SEALIFE München
Willi-Daume-Platz 1
80809 München
www.sealife.de

 

Keskuksessa pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä mm. rapuihin, meritähtiin, merihevosiin, haihin, ja rauskuihin.


Kukin Sealife keskus, myös Munchenin osalta, toimii myös merien suojelun toimipisteenä, jossa myös keskuksessa vierailijan on mahdollista oppia merin suojelusta ja auttaa suojelutoimintaa.