Shnelli hotelli

Shnelli hotelli Tallinna sijaitsee aivan vanhankaupungin laitamalla, Balti Jaam rautatieaseman ja Toompark puiston vieressä.

Go Hotel Shnelli tarjoaa majoitusta kaikkiaan 7 kerroksen ja 124 vierashuoneen voimin, ja hotelli on tyypiltään ns. turistiluokan hotelli.

Vaihtoehtoina näköalan suhteen on joko Tallinna vanhakaupunki ja Snellin lampi tai Tallinnan rautatieasema näkymä.

Shnelli hotelli Tallinna

KUVA: Näkymä GO Shnelliin Toompark puiston laidalta.

Hotellin huoneista 120 on kahden hengen huonetta, 2 on luokiteltu perhehuoneeksi, ja lisäksi tarjolla on 2 yhden hengen huonetta.

Väliovellisia, yhdistettäviä kahden hengen huoneista on kaikkiaan 11 huonetta. Kaikki perhehuoneet sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, josta on parhaat näkymät, ja tarjoavat erilliset olo- ja makuuhuoneet, ja kukin 4 vuodepaikkaa.

Osa huoneista on määritelty savuttomiksi ja tarjolla on myös liikuntaesteisille sopivia huoneita.

Go Hotel Shnelli
Toompuiestee 37
10133 Tallinna
www.gohotels.ee

Kaikki huoneet hotellissa on varustettu satelliitti-tv:llä, puhelimella, suihkulla tai kylpyammeella ja tarjolla on myös langaton laajakaista internet yhteys koko hotellissa.


Mielenkiintoinen yksityiskohta hotellissa on sen lasinen jalankulkusilta Balti Jaaman rautatieasemalle, jossa sijaitsevat hotellin lisäpalvelut kuten matkatoimisto Go Travel, Shnellin Day Spa & Salon, Travelravintola Coffee-in kahvila, kasino sekä pankki.