Sierra Nevada Espanja laskettelu

Sierra Nevada Espanja laskettelukeskus on Euroopan eteläisin, ja tarjoaa 75 erilaisen rinteen valikoiman, joista osa sijaitsee yli 2 500 metrin korkeudessa.

Espanjan Sierra Nevada hiihtokeskus on erittäin korkeatasoinen hiihtokeskus, ja myös korkeimmalla sijaitseva Espanjassa, joka mahdollistaa hiihtokauden aina marraskuun puolestavälistä läpi myöhäiselle huhtikuulle.

Laskettelukeskus tarjoaa kaksi pääasiallista aluetta, Borreguilesin ja Pradollanon, joista Borreguiles sisältää tärkeimmät hiihtohissit ja hiihtokoulut, ja Pradollano puolestaan varsinaisen hiihtolomakylän, hotelleineen ja kauppoineen.

Alue on myös tunnettu erinomaisesta après ski elämästään, johon kuuluvat paikat aina tapas baareista isompiin, kansainvälisiin ravintoloihin.

Sierra Nevadan hiihtokeskus on eteläisin koko Euroopan alueella, mutta toisaalta varsin pieni verrattuna moniin muihin Euroopan alueella oleviin laskettelukeskuksiin.

Vastapainona kohteen pienuudelle toimii kuitenkin keskuksen puitteiden hyvä taso, ja tämän takia Sierra Nevadan laskettelukeskus onkin isännöinyt useita kansainvälisiä hiihtokilpailuja.

Sierra Nevada hiihtokeskuksen 75:stä rinteestä löytyy laskuja kaikkiin makuihin ja vaativuustasoihin.

Suurin osa (80%) sen rinteitä käyttävistä laskettelijoista ja vierailijoista tulee muualta Espanjasta, pääasiassa Madridista ja Andalusian maakuntien kaupungeista. Ulkomaisista vieraista suurin vierailijaryhmä oli tutkimusten mukaan kotoisin Britanniasta.

Pääset hiihtokeskukseen helposti sekä Granadan että Málagan provinsseista. Esimerkiksi Granadasta on noin 45 minuutin ajomatka autolla tai bussikyydillä, ja noin tunti lentokentältä.

Malagasta tullessa ajomatka kestää noin kaksi tuntia.

Laskettekeskuksella on viralliset nettisivut osoitteessa www.cetursa.com, josta voit tarkastaa ajankohtaisen lumitilanteen, hinnat, ja palvelukuvaukset.


Jos tarvitset käännösapua sivuston teksteille, voit käyttää vaikkapa ilmaista Google Translate (translate.google.fi) palvelua.