St Olaf Summerfest Savonlinna – kesäfestari Savonlinna

St Olaf Summerfest Savonlinna, suosittu kesäfestari Savonlinna vaihtoehto, avaa kaupunkifestivaalien kesäkauden Suomen suosikkiartistien tahdissa.

Upealla panoramisella paikalla venesataman kupeessa ja dramaattisen Savonlinnan tuomiokirkon vieressä järjestettävä, kesäkuinen festari on kaksipäiväinen tapahtuma, joka tuo väkeä paikalle koko maan alueelta.

Festarin vetovoimasta kertovat etenkin vuosittain paikalle saapuvat artistit, esimerkiksi vuonna 2023 Popeda (aloittaen jäähyväiskiertueensa Savonlinnasta), maailmanluokan tähti BESS, sekä Portion Boys.

St Olaf Summerfest Savonlinna - kesäfestari Savonlinna.

Popeda (2023).

Osuuskauppa Suur-Savon järjestämällä kesäfestarilla, jota on järjestetty vuodesta 2018, on myös St. Michel Summerfest niminen sisar-tapahtuma, jota pääsee seuraamaan vuosittain heinäkuussa Mikkelissä, henkeäsalpavissa kansallismaisemissa Saimaan rannalla.

Ikärajana St Olaf Savonlinna festivaalissa on 18-vuotta ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Festivaalialueella on useita juomia myyviä kioskeja sekä vähintään yksi pikaruokia myyvä paikka.

Käynti festarin tapahtuma-alueelle on Sotilaspojankadulta, tapahtuma-alueen pääporteista. Löydät pääportin edustalta sekä lipunmyyntipisteen, lippujen vaihdon festivaalirannekkeeseen, että narikan / infopisteen / löytötavarapisteen.

Bess (2023).

Tapahtuman esiintyjiä pääsee seuraamaan katetun rakenteen sisällä, joten mahdollisesti huonokaan sää ei pääse heikentämään festivaalitunnelmaa.

Festivaalialueeseen kuuluu VIP-alue, jonne pääsee vain VIP-lipun ostamalla ja jossa on väljemmin tilaa nauttia alkukesästä sekä oma katsomo-osio lähellä esiintymislavaa.

Suomalaisten kärkiartistien performanssien väliaikoina musiikista ja tunnelmasta huolehtii DJ.

Pikaruokien ja juomien ohella tarjolla festivaalialueella saattaa olla artistien brändituotteiden omia myyntipisteitä.

Mikäli pääset juhlatunnelmaan yön puolelle jatkuvien festaripäivien aikana, jatkot ovat tapahtumapäivinä paikallisessa yökerhossa aina aamuviiteen asti, esimerkiksi vuonna 2023 Höyry Co:ssa (Olavinkatu 40).

St Olaf Summerfest Savonlinna – kesäfestari Savonlinna
Kirkkopuiston kenttä
57100 Savonlinna
stolafsummerfest.fi

Voit saada lisätietoja St Olaf Summerfest Savonlinna kesäfestari tapahtumasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/stmichelsummerfest/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa artisteista, oheistapahtumista, lippumyynnistä, sekä paljon muuta.