Suomen Matkatoimisto Pori

Suomen Matkatoimisto Pori toimipiste toimii osoitteessa Gallen-Kallelankatu 8.

SMT:n Porin toimipiste tarjoaa koko matkatoimistoketjun palvelukirjon ja tuotteet, joihin kuuluvat erilaiset tuotteet ryhmämatkoihin, liikematkalaisille, sekä vapaa-ajan matkoihin.

Vapaa-ajan tuotevalikoimasta suosittuja ovat varsinkin erilaiset valmiit paketoidut ryhmämatkat, joihin kuuluvat myös maan johtava valikoima urheilutapahtumiin liittyviä pakettimatkoja.

Tässä suhteessa se on muun muassa Suomen Olympiakomitean, Jääkiekkoliiton, Palloliiton sekä Hiihtoliiton virallisen matkatoimiston aseman saanut yritys.

Pakettimatkojen suhteen yritys tuottaa suuren osan myymistään valmismatkoista, mutta jälleenmyy myös tuotteita firmoilta Aurinkomatkat, Matkatoimisto Hispania, Detur, OK-matkat, Lomamatkat, Aventura sekä Jookoskookos.

SMT – Pori
Gallen-Kallelankatu 8, 28100 PORI
www.smt.fi

Yritysten suhteen ja liikematkustuksen puolesta firmalta on tarjolla tuotteita “TraWell-ratkaisut” tuotenimen alla, joka on palvelu, jossa SMT pyrkii auttamaan yrityksiä hallinnoimaan matkustuksen koko kaaren, 24h/vrk.


Liikematkapalveluihin kuuluvat mm. erilaiset messumatkapaketit sekä mittatilaustyönä tehdyt ratkaisut kokouksiin ja kongressimatkailuun.