Suomi Thaimaa

Suomi Thaimaa seura on edistänyt suomalaisten Thaimaan tuntemusta perustamisestaan vuonna 1975 lähtien.

Seuran tarkoituksena on ollut nimenomaan Thaimaan tuntemuksen lisääminen suomalaisten keskuudessa eri tavoilla, ja myös kerätä yhteen Thaimaan ystäviä erilaisten tapahtumien merkeissä.

Seura on järjestänyt historiansa aikana erilaisia tapahtumia jäsenilleen, se julkaisee jäsen uutiskirjettä, ja tarjoaa erilaisia Thaimaa aiheisia etuja jäsenistölleen.

Erilaisiin ajankohtaisiin palveluihin joita seura järjestää kuuluvat mm. kurssit klassisessa Thai tanssissa, Thaimaalainen hedelmä ja vihannes veistos taide, Thai ruoka kurssit, sekä Suomi-Thai käännökset ja tulkkaukset.

Seura tiedottaa myös erilaisista Thaimaa aiheisista uutisissa Suomessa, joista mielenkiintoisimpiin kuuluvat usein erilaisten Thai ravintoloiden avaus uutiset, varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Järjestöllä on sivusto myös internetissä, osoitteessa www.suomithaimaaseura.fi, josta saat järjestön tarjoaman tiedon suomenkielisenä. Seuralla on tarjolla myös englanninkielinen versio sivustosta, joka tarjoaa tietoa etupäässä Suomen Thai-peräisille asukkaille.


Palveluihin kuuluu myös Thaimaa-aiheinen keskustelufoorumi netissä, jossa voit kysyä mieltäsi askarrettavia kysymyksiä liittyen Thaimaahan, tai voit osallistua keskusteluun muulla tavoin.