Suomiseuran Matkatoimisto

Suomiseuran Matkatoimisto on erikoistunut erilaisiin kaukomatkoihin, jotka se järjestää yksittäisesti räätälöityinä.

Tässä suhteessa matkatoimiston järjestämiin suosikkimatkoihin kuuluvat mm. kaukomatkat Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Kanadaan, Amerikkaan, Thaimaahan, Vietnamiin, Malesiaan, ja myös maailman ympärimatkat.

Näiden kaukomatkojen järjestäjänä yrityksen kilpailuetuna on varsinkin monipuolinen kaukomatkakohteiden tuntemus ja myös muunlainen henkilöstön ammattitaito näiden kohteiden suhteen.

Tämän lisäksi firmalla on myös laaja tuotevalikoima josta löytyy lähtökohtia asiakkaan kuin asiakkaan toiveloman täyttämiselle.

Matkatoimiston asiakaspohja koostuu pääasiallisesti yksityishenkilöistä, mutta myös erilaiset yhteisöt, ja heidän ryhmämatkansa ovat aktiivisia matkatoimiston käyttäjiä.

Yksi pääsyistä miksi monet suosivat yritystä on se että sen luotettavuuden takuuna ovat erilaiset sopimukset kansainvälisten lentoyhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka takaavat toimivan kokonaisuuden matkapaketeille, kuin myös tietysti kilpailukykyisen hinnoittelun suhteessa moniin muihin kaukomatkoja järjestäviin matkanjärjestäjiin.

Suomiseuran hallinnoiman matkatoimiston kautta saat myös yksittäiset lennot, erilliset majoitusjärjestelyt, kuljetukset kohdemaassa, autonvuokraukset, laivaristeilyt, kiertoajelut sekä retket.


Matkatoimiston virallinen kotisivusto on osoitteessa www.suomiseuranmatkat.fi, josta käsin voit alkaa suunnitella matkaasi yhdessä yrityksen kanssa.